Κυριακή, 01 Ιουλίου 2012 11:42

Ακρόαση χορευτών και ηθοποιών πραγματοποιεί η χορογράφος Τζένη Αργυρίου

Η χορογράφος Τζένη Αργυρίου, ιδρυτικό μέλος της ομάδας Amorphy.org (www.amorphy.com) αναζητά άνδρες ερμηνευτές ,επαγγελματίες χορευτές και ηθοποιούς, για τις ανάγκες της νέας της δουλειάς, που θα παρουσιαστεί το Μάιο του 2013. Προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στην ακρόαση που θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Ιουλίου, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την φόρμα που θα βρείτε στο τέλος του κειμένου και να την αποστείλετε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. υπόψην Μαρίας Αργυρίου, μέχρι και τις 5 Ιουλίου. Μετά από προεπιλογή, όλοι οι υποψήφιοι θα ειδοποιηθούν για την επιβεβαίωση ή μη της συμμετοχής τους στις 6 Ιουλίου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να μην έχουν κάποια άλλη επαγγελματική δέσμευση για το χρονικό διάστημα από Ιανουάριο έως και Μάιο του 2013, ή στην αντίθετη περίπτωση, να ενημερώσουν από τώρα για οποιαδήποτε άλλη δέσμευση.Ονοματεπώνυμο υποψηφίου:

Ημερομηνία γέννησης:

Ύψος:

Βάρος:

Σύντομο βιογραφικό (Μπορεί να είναι κι επισυναπτόμενο αρχείο):

Μία φωτογραφία προσώπου (Μπορεί να είναι κι επισυναπτόμενο αρχείο):

Μια φωτογραφία ολόσωμη (Μπορεί να είναι κι επισυναπτόμενο αρχείο):

Ηλεκτρονική Διεύθυνση (mail):

Web site ή Link της δουλειάς σας (προαιρετικό):

Τηλέφωνο επικοινωνίας:

Ώρες δυνατότητας συμμετοχής στην ακρόαση: □ Πρωινές, □ Απογευματινές.