Σάββατο, 21 Αυγούστου 2010 14:32

Casting ηθοποιών για την διαδραστική σειρά "Επτά Κλειδιά" (Προθεσμία 7/9/2010)Οκτώβριος 2010.
Επτά άγνωστα, μεταξύ τους άτομα συναντιούνται τυχαία σε ένα γραφείο συμβουλευτικής και υποστήριξης. Το ίδιο βράδυ μοιραία θα συνδεθούν όλοι με έναν φόνο, που πραγματοποιείται στο διπλανό κτίριο. Η περιπέτεια τους μόλις ξεκίνησε?
Ποιος  απ? όλους είναι ο δολοφόνος? Και τι μυστήριο υπάρχει γύρω απ? τον αριθμό επτά που συναντάνε συνέχεια μπροστά τους?
Η νέα, διαδραστική, μεταφυσική σειρά μυστηρίου, σύντομα κοντά σας!

Αν σας ενδιαφέρει να πάρετε μέρος στην σειρά μπορείτε να μας στείλετε τις αιτήσεις συμμετοχής σας για casting από τις 7 Αυγούστου μέχρι 7 Σεπτεμβρίου.

Δεδομένου ότι, τα ?Επτά Κλειδιά? αποτελούν μια διαδραστική σειρά, η αρχική επιλογή των ατόμων που θα περάσουν από casting, θα γίνει διαδικτυακά με την συμμετοχή των fans.

Στείλτε μας λοιπόν, ένα mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα ΑΙΤΗΣΗ CASTING. Επισυνάψτε σε αυτό, το βιογραφικό σας καθώς και ένα βίντεο 40 δευτερολέπτων όπου θα παρουσιάζετε τον εαυτό σας. (Ή αν έχετε λογαριασμό στο youtube, ανεβάστε εκεί το βίντεο σας, και στείλτε μας με τον ίδιο τρόπο το link σας.)

Εμείς θα καταχωρήσουμε την αίτηση σας, και στην συνέχεια θα ανεβάσουμε τα βιντεάκια σας στο επίσημο κανάλι μας στο youtube καθώς και τα links τους στην επίσημη σελίδα μας στο facebook. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον