Δευτέρα, 03 Μαΐου 2010 21:56

Ακρόαση ηθοποιών από το Theatre Laboratory of Athens

Ο Γιώργος Κορμανός (σκηνοθέτης, ηθοποιός) αναζητά ηθοποιούς ( 6 άνδρες- 1 γυναίκα) με σχετική εμπειρία ή εκπαίδευση στο ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, ικανότητα στην παντομίμα και στον αυτοσχεδιασμό απαραίτητη(σώμα και φωνή), ερμηνευτικής ηλικίας 23-40, με σκοπό την σύσταση ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ και ανέβασμα παράστασης συνόλου- σε διασκευή βασισμένη στο έργο ΑΧΑΡΝΕΙΣ του Αριστοφάνη- με τίτλο "ACHARNON ALL STAR", φέτος στην Αθήνα.

Η Ομάδα δεν είναι επιχορηγούμενη και ο στόχος της είναι να καταφέρει να δημιουργήσει με την παράσταση αυτή ένα πρώτο δείγμα εργασίας, αυτό το καλοκαίρι, σε περιορισμένο αριθμό επιλεγμένων παραστάσεων. Ακολουθεί συνέχεια και με νέες παραστάσεις για τον νέο θεατρικό χειμώνα.

Διάρκεια Προβών : Ιούνιος-Ιούλιος-( εκτός Σαββάτου και Κυριακής) 1-17 Αυγούστου ρεπώ- Από 18 Αυγ γενικές δοκιμές Πρώτη Παρουσίαση 1η Σεπτεμβρίου

Διάρκεια παραστάσεων: από Σεπ- έως και Οκτ 2010.

Η πρόσκληση αφορά σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν εθελοντικά στη βάση μιας πρώτης γνωριμίας με την εργασία του Γιώργου Κορμανού και την ομάδα του "ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ,2010" (Theatre Laboratory of Athens,2010)

Kατά προτίμηση, ζητούνται έμπειροι ηθοποιοί (απόφοιτοι) με πολυπολιτισμική καταγωγή (να μιλούν καλά ελληνικά, και Αγγλικά αν είναι δυνατόν.

Αποστείλατε βιογραφικά μέχρι τις 18 Μαίου στο Persona Casting υπ όψιν Ναταλί Παυλώφ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ραντεβού για ακρόαση κατόπιν επιλογής.