Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010 23:50

Ακρόαση για τη θεατρική παράσταση "Ορέστεια" του Ευριπίδη (7/4/2010)Η ακρόαση του σκηνοθέτη Λεωνίδα Λοϊζίδη για την νέα του θεατρική παραγωγή «Ορέστεια» θα πραγματοποιηθεί στη σχολή θεάτρου «δήλος» Δήμητρα Χατούπη που βρίσκεται στην διεύθυνση Ελευσινίων 4 Μεταξουργείο (Σταθμός Μετρό «Μεταξουργείο», έξοδος ...«Δεληγιάννη») την Τετάρτη 7 Απριλίου και ώρα:11:00-16:00.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους βιογραφικό και δύο φωτογραφίες και να έχουν προετοιμάσει τα εξής:

1. Το συγκεκριμένο απόσπασμα από τον μονόλογο της «Ηλέκτρας»
όπως ακούγεται στο video που θα βρείτε στην εξής ηλεκτρονική
διεύθυνση: http://www.youtube.com/watch?v=nw6Y3ohWuUQ
(Διευκρίνιση: Το video είναι ενδεικτικό για τους ενδιαφερόμενους προκειμένου να καταλάβουν ακριβώς το απόσπασμα από την συγκεκριμένη μετάφραση που ζητά ο σκηνοθέτης καθώς και τον ρυθμό και την εναλλαγή πρόζας ? μελοποιημένου στίχου του κειμένου σύμφωνα με τα οποία ζητείται από τους ενδιαφερόμενους να έχουν προετοιμάσει τον μονόλογο και να τον παρουσιάσουν).

2. Δύο τραγούδια του Γιάννη Μαρκόπουλου που θα επιλέξουν από τα εξής εννέα :

· «Μαλαματένια λόγια»
· «Την εικόνα σου(Χρώματα κι αρώματα)»
· «Τα λόγια και τα χρόνια»
· «Πειρασμός»
· «Χίλια μύρια κύματα μακριά τ? Αϊβαλί»
· «Ζαβαρακατρανέμια»
· «Παραπονεμένα λόγια»
· «Γεννήθηκα»
· «Λένγκω»

Πληροφορίες: τηλ. 6945608103,
emails: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.