Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010 15:57

Aκρόαση ηθοποιών για Devised Theatre της ομάδας Παίκτες

Ακρόαση κάνει η σκηνοθέτης Μαρία Σάββα για δύο ηθοποιούς, έναν άντρα και μία γυναίκα γιά τις ανάγκες της πειραματικής δουλειάς (Devised Theatre) που θα ανεβάσει η Εταιρεία Θεάτρου ΠΑΙΚΤΕΣ.

Ηθοποιούς που να τους ενδιαφέρει η ομαδική δουλειά, το ερευνητικό θέατρο, η συλλογικότητα και η προσωπική κατάθεση. Να διαθέτουν δημιουργικότητα, υποκριτικές ικανότητες και πειθαρχία .

Η Εταιρεία Θεάτρου Παίκτες έπειτα από μια πολυετή διαδρομή ουσιαστικών αναζητήσεων με παραστάσεις έργων σύγχρονων συγγραφέων, επιλέγει μία διαφορετική φόρμα για να αναπτύξει ένα θέμα που αφορά όλους. Πρόκειται για μια διακειμενική σύνθεση με πειραματικό χαρακτήρα που θα προκύψει μέσα από τη διαδικασία του «Devised Theatre» και την ομαδική δουλειά και έχει ως θέμα της τις γονεϊκές σχέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν βιογραφικό + φωτογραφίες άμεσα στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.