Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 17:47

Η Bibliotheque, το Straw Dogs & το ClipartRadio σας προσκαλούν στην Κινητή Βιβλιοθήκη

Γράφτηκε από  Δ.Τ.

Ειδικά και μόνο για το διήμερο όλες οι ποιητικές συλλογές της Bibliotheque θα πωλούνται 4 ευρώ ενώ τα πέντε τεύχη του Straw Dogs magazine 5 ευρώ έκαστο.Από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 10.00 το βράδυ σε ένα Bazaar με περισσότερα από 600 επιλεγμένα βιβλία και από 200 σπάνιες κινηματογραφικές ταινίες σε DVD που θα θέλατε να έχετε σε τιμές που θα θέλατε να είχαν.

Μαζί hapenning hour και παράλληλες εκδηλώσεις.

Σάββατο 23 Απριλίου και ώρα 21:00
Παρουσίαση του βιβλίου του George Le Nonce, «Νεκρή Φύση» των εκδόσεων Bibliotheque. Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Απόστολος Λαμπρόπουλος, καθηγητής συγκριτικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Bordeaux III. Γιώργος Πρεβεδουράκης,
Ποιητής. Αριστοτέλης Σαΐνης, φιλόλογος, κριτικός λογοτεχνίας. Αποσπάσματα από τη "Νεκρὴ Φύση" θα διαβάσει η κυρία Ρούλα Πατεράκη, σκηνοθέτις, ηθοποιός.

Κυριακή 24 Απριλίου και ώρα 21:00
Παρουσίαση του βιβλίου του Στέλιου Ροΐδη, «Η Σοκολάτα και το Κερί» καθώς και των βιβλίων του Γιάννη Ζελιαναίου «Μακάριοι οι Σκύλοι του Οινοπνεύματος» και «Ο Διάβολος πάνω σε Στρατσόχαρτο, 2η έκδοση» των εκδόσεων Straw Dogs.
Ποιήματα μέσα από το βιβλίο του Στέλιου Ροΐδη θα απαγγείλει ο ποιητής κι εκδότης Βασίλης Ζηλάκος καθώς και ο ίδιος ο ποιητής.
Η μεταφράστρια κι εκδότρια Γιώτα Παναγιώτου θα μιλήσει για τα βιβλία των εκδόσεων Straw Dogs ενώ ο Γιάννης Ζελιαναίος θα απαγγείλει ποιήματα μέσα από τα βιβλία.

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΟΛΑΝΑΚΗ,
Στουρνάρη 11,
πλατεία Εξαρχείων
τηλ. 21 0330 0423