Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 23:07

Νέα εικαστική ταυτότητα για το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Γράφτηκε από  Δ.Τ.
Pierce – Deree – Alba Pierce – Deree – Alba

To Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Pierce – Deree – Alba) εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στην 140χρονη ιστορία του, εισάγοντας μία νέα εικαστική ταυτότητα για τον οργανισμό σαν σύνολο, αλλά και για τις τρεις εκπαιδευτικές του μονάδες: το Γυμνάσιο και Λύκειο Pierce, το κολλέγιο Deree και το Alba Graduate Business School.

H νέα εικαστική ταυτότητα παρουσιάζει με σαφήνεια την οργανωτική διάρθρωση του Κολλεγίου, που «ενώνει» κάτω από μία εκπαιδευτική ομπρέλα τις τρεις μονάδες, υπογραμμίζοντας την κοινή τους αποστολή. Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει υπηρεσίες που καλύπτουν τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση με το Γυμνάσιο και Λύκειο Pierce και την τριτοβάθμια εκπαίδευση με το Deree (προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα) και το Alba (μεταπτυχιακά προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων).

Τον νέο «θυρεό» του Κολλεγίου συμπληρώνει ένα ευέλικτο σχήμα στα ιστορικά χρώματα κάθε μονάδας, που συμβολίζει την ακαδημαϊκή εστία: έναν χώρο που καλλιεργεί και εξελίσσει την γνώση κι ένα «σπίτι» για κάθε μαθητή και φοιτητή.

Η παρουσίαση της νέα εικαστικής ταυτότητας συμπίπτει με τον εορτασμό των 140 χρόνων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και σηματοδοτεί τη σύγχρονη πορεία και τη συνέχιση της μακράς ιστορίας του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού.
Τη νέα εικαστική ταυτότητα του Κολλεγίου δημιούργησε το πολυβραβευμένο design group Beetroot. Δείτε το σχετικό video spot εδώ.

 

Έκθεση εικόνων

Dr. David G. Horner, President of The American College of Greece