Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015 23:17

Mabrida

Γράφτηκε από  Δ.Τ.
Mabrida Mabrida

Ένας πολύ επιτυχημένος χρόνος έκλεισε στον Πολυχώρο Mabrida με τη συμμετοχή χιλιάδων παιδιών, που πέρασαν για να γνωρίσουν τις παραστάσεις της Μικρής Σκηνής. Μια Σκηνή, που στην πραγματικότητα καθόλου μικρή δεν είναι, μια και έχει μεγαλώσει γενεές Ελλήνων κάνοντας να αγαπηθεί ένα τόσο ξεχωριστό είδος στην Ελλάδα, το κουκλοθέατρο.

Η οικογένεια Σοφιανού δουλεύει ακατάπαυστα όλα αυτά τα χρόνια, για να μπορούμε σήμερα με υπερηφάνεια να λέμε ότι διαθέτουμε έναν από τους πιο άρτιους χώρους για κουκλοθέατρο στην Ευρώπη.
Αυτή η περίοδος είναι περίοδος προετοιμασίας για την επόμενη χρονιά στον Πολυχώρο Mabrida, έτσι ώστε από τα τέλη Σεπτεμβρίου οι μικροί φίλοι να μπορούν να συναντήσουν ξανά τους αγαπημένους τους ήρωες, τον Σκούφη, τον Παταπούφ, τον πρίγκιπα Αλέξη, τον Φάνη, τον μάγο Φον Κατσούφιους, την πριγκίπισσα Χρυσομαλλούσα κλπ, αλλά και τη Φρουτοπία, που κλείνει φέτος 30 χρόνια από την πρώτη προβολή στην τηλεόραση και θα είναι για τη θεατρική περίοδο 2015-2016 ο κύριος θεματικός κύκλος στον Πολυχώρο Mabrida.

Ραντεβού, λοιπόν, τον Σεπτέμβρη παιδιά και μέχρι τότε, απολαύστε την μοναδικότητα των ελληνικών θαλασσών!

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ
MABRIDA
Αγίου Γεωργίου και Ελαίας, Κορωπί
Τηλέφωνα επικοινωνίας 210-6620805-6

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ετικέτες