Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 23:59

Συνεχίζονται με επιτυχία οι παραστάσεις στο Θέατρο Μεταξουργείο

Γράφτηκε από  Δ.Τ.
Ο Γάμος Ο Γάμος

Η Άννα Βαγενά έχει αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια πόσο πολύ αγαπάει τη γενέτειρά της, τη Λάρισα. Μια σχέση αγάπης, που οι συμπολίτες της το αναγνώρισαν και την κατέταξαν πρώτη σε ψήφους μεταξύ όλων των βουλευτών του νομού Λαρίσης.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι και «Ο ΓΑΜΟΣ», η παράσταση που επέλεξε να παρουσιάσει στο θέατρο Μεταξουργείο ήταν μια τεράστια επιτυχία που ξεκίνησε από το Θεσσαλικό Θέατρο και αναφέρεται στη ζωή μιας αγρότισσας από τη Θεσσαλία.
Οι παραστάσεις του «ΓΑΜΟΥ» στο Θέατρο Μεταξουργείο συνεχίζονται με επιτυχία και οι θεατές έχουν τη δυνατότητα κάθε Σάββατο και Κυριακή να απολαμβάνουν μία μοναδική ερμηνεία της Άννας Βαγενά, που αγάπησε το κοινό και ύμνησαν οι κριτικοί.

Παράλληλα με την παράσταση «Ο ΓΑΜΟΣ» στο θέατρο Μεταξουργείο συνεχίζονται οι παραστάσεις του έργου «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΡΕΜΗ» του Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ σε σκηνοθεσία Νάντιας Φώσκολου με τη Γιασεμί Κηλαηδόνη στον ρόλο της Γκέσε, που παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή καθώς και του έργου «Ανάμισης ντενεκές» του Γιάννη Μακριδάκη σε σκηνοθεσία της Μαρίας Αιγινίτου με τον Χάρη Χαραλάμπους, που παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης,
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έκθεση εικόνων

Ελευθερία στη ΒρέμηΑνάμισης ντενεκές