Πέμπτη, 06 Νοεμβρίου 2014 23:12

«Χθες & σήμερα»

Γράφτηκε από  Δ.Τ.
Χθες & σήμερα Χθες & σήμερα

«Χθες & σήμερα». Η Έφη Οικονομάκη τραγουδά Τάκη Σούκα. Νέα δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014 σε όλα τα δισκοπωλεία. Φιλική συμμετοχή ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Τραγούδια που αγαπήσαμε...
Τραγούδια που θα αγαπήσουμε...
Τραγούδια που έρχονται από το χθες και συναντούν τραγούδια του σήμερα...
Η Έφη Οικονομάκη τραγουδά Τάκη Σούκα.
Μετά την πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους στη σκηνή, η ηθοποιός και τραγουδίστρια ερμηνεύει πέντε παλιά τραγούδια, επιτυχίες του γνωστού συνθέτη με νέες ενορχηστρώσεις του Γιάννη Μιχαήλ, αλλά και έξι καινούργια που θα αγαπηθούν πολύ. Έκπληξη της καινούργιας δισκογραφικής δουλειάς της Έφης Οικονομάκη η φιλική συμμετοχή του Σταμάτη Κραουνάκη, που ερμηνεύουν μαζί ένα πολύ αγαπημένο τραγούδι του συνθέτη, το «Εσύ μου μιλάς στην καρδιά μου», που ήδη ακούγεται στα ραδιόφωνα και έχει αγαπηθεί πολύ από τους ακροατές.

Μια δισκογραφική δουλειά, που «παντρεύει» το «Χθες & σήμερα», με την αισθαντική φωνή της Έφης Οικονομάκη, που μας ταξιδεύει και μας συγκινεί, «στοχεύοντας» κατευθείαν στην καρδιά του ακροατή, γιατί τα καλά τραγούδια δεν έχουν εποχές!

Κυκλοφορεί από την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014 σε όλα τα δισκοπωλεία από την Final Touch.

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης,
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έκθεση εικόνων

Έφη Οικονομάκη, Τάκης ΣούκαςΈφη Οικονομάκη, Σταμάτης Κραουνάκης