Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2009 11:55

Αναβολή των συναυλιών της Loreena McKennitt.

Γράφτηκε από την 

Μετά τους Depeche Mode και η  Loreena McKennitt αναγκάζεται να αναβάλει τις συναυλίες που θα πραγματοποιούσε στην Ελλάδα στις 9, 10 και 11 Ιουνίου.

 

Η καλλιτέχνης είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί στις 9 Ιουνίου στην Πάτρα, στις 10 στην Αθήνα και στις 11 στη Θεσσαλονίκη, όμως ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας της την ανάγκασε να αναβάλει τις ημερομηνίες μέχρι νεοτέρας.

Απο την επίσημη ανακοίνωση:
«Θέλω το κοινό μου στην Ελλάδα να καταλάβει πόσο σημαντικές είναι για εμένα αυτές οι συναυλίες και λυπάμαι πολύ που χρειάστηκε να τις αναβάλω. Όμως αυτή τη στιγμή δεν έχω άλλη επιλογή από το να σταθώ στο πλάι της μητέρας μου και μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της, ελπίζω οι συναυλίες να μπορέσουν να διεξαχθούν άμεσα, ίσως ακόμη και στα τέλη Ιουνίου.»

Ας ελπίσουμε οτι αυτή θα είναι η τελευταία αναβολή συναυλίας για φέτος το καλοκαίρι. Θα σας ενημερώσουμε για τις νέες ημερομηνίες των συναυλιών αμέσως μόλις ανακοινωθούν...

Έφη Φαρμάκη

Είμαι απόφοιτος των Δραματικών Σχολών «Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας» του Γ.Κιμούλη και «Δήλος» της Δ.Χατούπη , καθώς και στο Studio Nama της Ελ.Σκότη. Ασχολούμαι με το χορό από πολύ μικρή ηλικία και έχω κάνει μαθήματα τραγουδιού, μουσικής και πολλά σεμινάρια υποκριτικής και χορού με σπουδαίους δασκάλους. Εργάζομαι ως ηθοποιός-χορεύτρια, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσα το τμήμα «Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών» της ΑΣΟΕΕ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Rockwave Festival '09 | FINAL LINE UP! Ε-ε-έφτασε! Athens Fringe Festival »