Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2009 15:18

To Rockwave Festival υποδέχεται ακόμα 2 νέους καλλιτέχνες!

Γράφτηκε από  Δ.Τ.

Το Rockwave Festival υποδέχεται ακόμα 2 νέους καλλιτέχνες και μας παρασύρει στο μουσικό του κύμα!

Η πρώτη μέρα του Rockwave Festival, Σάββατο 27 Ιουνίου, αποκτά ακόμα δύο σημαντικά μουσικά ονόματα, τους Expatriate από την μακρινή Αυστραλία στο Vibe Stage και τους Έλληνες Cabaret Balkan στο Terra Stage!

Οι πρώτες μουσικές νότες στο Terra Stage την πρώτη μέρα του Rockwave Festival θα ακουστούν από τους Έλληνες Cabaret Balcan! Οι δύο «Βόρειοι Εταίροι» Θάνος Σταυρίδης (ακορντεόν) και Βασίλης Κομματάς (κλαρίνο, σαξόφωνο) πάσχοντες από χρόνια «Βαλκανική ίωση» συνευρέθησαν σε μία «ΓΑΙΑ-λογική» ανασκαφή του Νίκου Στεφανίδη (παραγωγή) για να τεθούν σε στενή ιατρική παρακολούθηση. Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα του γραπτού λόγου για να περιγράψει ακριβέστερα αυτό το τρελό αποτέλεσμα του νέου μουσικού είδους «mosaic music», που απαιτεί υγιή αυτιά και ανθεκτικό στο χορό σώμα για να γίνουν ένα, θεατές και μουσικοί και να περάσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα...!!!

cabaretsketisample Check: http://www.myspace.com/cabaretbalkan

Ενώ στο Vibe Stage μαζί με τους εξαιρετικούς Foals έρχονται να προστεθούν και οι Expatriate!! Αποτελούνται από τους Ben King (φωνή, κιθάρα), Cristo Kollias (ντραμς), Damien Press (πλήκτρα/κιθάρες) και Dave Molland (μπάσο). Είναι όλοι τους από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, αν και ο Ben πέρασε μεγάλο μέρος της παιδικής του ηλικίας στην Jakarta της Ινδονησίας... γι΄ αυτό και το όνομα Expatriate!
Το πρώτο τους album " In the midst of this" αν και κυκλοφόρησε μόνο στην Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία από την Dew Process/Universal Music τους επέφερε τεράστια αναγνώριση! Πολλοί έχουν σπεύσει να τους συγκρίνουν με μεγάλα ονόματα όπως αυτά των U2, Inxs, Interpol και The Killers! Για να πάρετε μια γεύση από τους "next big thing" Expatriate, μπείτε στο site τους και κατεβάστε δωρεάν το τραγούδι τους «Blackbird»!

 

expatriateΣτην πρώτη τους Ευρωπαϊκή Περιοδεία, οι Expatriate φυσικά και θα κάνουν και μία στάση από το Rockwave Festival!

 

 

Check:
www.expatriateband.com
http://www.myspace.c om/expatriateband

 

 

Rockwave Festival Line Up:

27 JUNE
TERRA STAGE

PLACEBO
MOBY
GOGOL BORDELLO
AVIV GEFFEN
CABARET BALCAN

VIBE STAGE
FOALS
EXPATRIATE
+MORE ACTS

28 JUNE
TERRA STAGE

THE KILLERS
DUFFY
DINOSAUR JR
+MORE ACTS

VIBE STAGE
TRICKY
EDEN JAMES
+MORE ACTS

29 JUNE
CRUEFEST @ TERRA STAGE

MOTLEY CRUE
MONSTER MAGNET
ARCH ENEMY
LAUREN HARRIS

VIBE STAGE
W.A.S.P.
VOIVOD
+MORE ACTS

30 JUNE
TERRA STAGE

SLIPKNOT
MASTODON
DOWN
KYLESA
TORCHE

VIBE STAGE
SAXON
LITA FORD
+MORE ACTS

Οι πόρτες ανοίγουν στις 11 κάθε μέρα.

Vive Rockwave - Vive Cuervo!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει και τα εισιτήρια αφορούν μόνο γενική είσοδο (δεν θα υπάρξουν Pl1 και Pitch A). Θα υπάρχουν ειδικές τιμές Διημέρου και Τετραημ έρου. Επιπλέον, με το εισιτήριο του Τετραημέρου κατασκηνώνουμε δωρεάν στο camping του Terra Vibe Park!

Τιμές Εισιτηρίών:
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: Προπώληση 50 euro , Box Office 55 euro

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΗΜΕΡΟΥ (αφορά στην 1η και 2η μέρα του φεστιβάλ / και την 3η και 4η μέρα του φεστιβάλ) : Προπώληση 85 euro

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟΥ : Προπώληση 150 euro

Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων:
ΤΙCKET HOUSE Αθήνα - Πανεπιστημίου 42 210 3608366,
ΤΙCKET HOUSE Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102, 2310 264880

Online sales: www.ticketpro.gr