Σάββατο, 30 Μαΐου 2009 08:48

Depeche Mode Νέα Ανακοίνωση

Γράφτηκε από  Δ.Τ.

Οι Depeche Mode ξεκινούν και πάλι το Tour of Universe στην Γερμανία.

Στις 12 Μαΐου, ο τραγουδιστής Dave Gahan υπέστη  σοβαρή γαστρεντερίτιδα που τον οδήγησε σε έκτακτη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας και ματαίωση της συναυλίας στην ίδια πόλη. Κατά την διάρκεια της νοσηλείας του, και έπειτα από περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις, οι γιατροί διέγνωσαν κακοήθη όγκο χαμηλού βαθμού επικινδυνότητας της ουροδόχου κύστης, που έχει ήδη αφαιρεθεί επιτυχώς. Με εντολή των θεράποντων ιατρών ο Dave Gahan πρέπει να απέχει από κάθε είδους δραστηριότητα ώστε να επιτευχθεί η πλήρης ανάκαμψή του.

Ο Dave Gahan ευχαριστεί από καρδιάς τους θαυμαστές του συγκροτήματος για την υποστήριξη, την κατανόηση και  την υπομονή τους.

Οι Depeche Mode λυπούνται βαθιά για τα προβλήματα και την αναστάτωση που μπορεί να προκάλεσαν οι ακυρώσεις και οι αναβολές.

ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ

30 Μαΐου: Η συναυλία στο Λονδίνο στο O2 Arena, αναβάλλεται και θα προγραμματιστεί ξανά σε νέα ημερομηνία, η οποία πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα.

31 Μαΐου: H συναυλία στο Pinkpop Festival στο Landgraaf δυστυχώς ακυρώνεται.

2 Ιουνίου: Η συναυλία στο HSH Nordbank Arena θα λάβει χώρα τη 1η Ιουλίου. Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί ισχύουν ακόμη.

4&5 Ιουνίου: Οι συναυλίες στη Dusseldorf Arena στις 4 & 5 Ιουνίου θα προγραμματιστούν για άλλη ημερομηνία. Όμως οι ακριβείς ημερομηνίες δεν μπορούν να ορισθούν μέχρι η 2η Bundeliga ανακοινώσει το νέο της πρόγραμμα. Οι νέες ημερομηνίες αναμένονται στις αρχές Ιουλίου. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων παρακαλούνται να κρατήσουν τα εισιτήρια τους για τις συναυλίες που θα επαναπρογραμματιστούν.

7&8 Ιουνίου: Δυστυχώς, η συναυλία της 7ής Ιουνίου, μετά την εντολή των ιατρών πρέπει να ακυρωθεί, ενώ εκείνη της 8ης Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Τα εισιτήρια της συναυλίας στις 7/6  μπορούν να ανταλλαχτούν είτε με εισιτήρια για την συναυλία στις 8\6 είτε για την συναυλία στις 10/6 στο Βερολίνο στο αντίστοιχο Box Office ( εφόσον  η διαθεσιμότητα το επιτρέπει)

2 Ιουλίου: Η  συναυλία στο Bergen, Koengen προγραμματίζεται σε νέα ημερομηνία και προγραμματίζεται για τις 28 Ιανουαρίου του 2010 στο Vestlandhallen.

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ

Οι παρακάτω ευρωπαϊκές συναυλίες  θα πραγματοποιηθούν κανονικά σύμφωνα με το αρχικό πλάνο.

8 Ιουνίου      Λειψία, Zentralstadion

10 Ιουνίου    Βερολίνο, Olympiastadion

12 Ιουνίου   Φρανκφούρτη, Commerzbank Arena

13 Ιουνίου   Μόναχο, Olympiastadion

16 Ιουνίου   Ρώμη, Stadio Olimpico

18 Ιουνίου   Μιλάνο, Olympiastadion

20 Ιουνίου   Werchter TW, Classic Festival

22 Ιουνίου   Μπρατισλάβα, Inter Stadium

23 Ιουνίου   Βουδαπέστη, Puskas Ferenc Stadium

25 Ιουνίου   Πράγα, Slavia Stadium

27 Ιουνίου   Παρίσι, Stade de France

28 Ιουνίου   Νανσί, Zenith Amphitheatre

30 Ιουνίου   Κοπενχάγη, Parken Stadium

1 Ιουλίου     Αμβούργο, (νέα ημερομηνία)

3 Ιουλίου     Arvika, Arvika Festval

6 Ιουλίου     Carcassonne, Esplanade Gambetta

8 Ιουλίου     Βαγιαδιλίδ Jose Zorzilla Stadium

9 Ιουλίου Μπιλμπάο, BBK Live Festival

11 Ιουλίου Πόρτο,  Super Bock Super rock Festival

12 Ιουλίου   Σεβίλλη, Olympic Stadium

Επιπλέον, όλες οι ημερομηνίες  των συναυλιών της περιοδείας ?Tour of Universe? μετά από τη Σεβίλλη θα διεξαχθούν όπως αρχικά είχαν προγραμματιστεί.

ΑΚΥΡΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων των παρακάτω συναυλιών που έχουν  ακυρωθεί παρακαλούνται να κρατήσουν το απόκομμα των εισιτηρίων τους έως ότου  γίνει νέα ανακοίνωση. Γίνεται κάθε προσπάθεια να βρεθούν νέες ημερομηνίες για τις συγκεκριμένες συναυλίες όμως δυστυχώς απαιτείται περισσότερος χρόνος για να λυθούν θέματα που αφορούν τη διαθεσιμότητα του χώρου διεξαγωγής κάθε συναυλίας αλλά και το πρόγραμμα της περιοδείας. Η νέα ανακοίνωση αναμένεται, στην αρχή της επόμενης εβδομάδας, σύμφωνα με τις οποία θα επισημαίνεται   είτε νέα ημερομηνία κάθε συναυλίας είτε η  οριστική  της ακύρωσή.

12 Μαΐου Αθήνα , Terra Vibe

14 Μαΐου Kών/πολη , Santral Instabul

16 Μαΐου Βουκουρέστι, Parc Izvor

18 Μαΐου Σόφια, Vasil Levski

20 Μάιου Βελιγράδι, USCE Park

21 Μαΐου Ζάγκρεμπ, Zagreb Arena

23 Μαΐου Βαρσοβία, Gwardia Stadium

25 Μαΐου Ρίγα, Skonto Stadium

27 Μαίου Βίλνιους, Zalgirio Stadionas

 
Ετικέτες