Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 14:25

Μήνας Εκπτώσεων στο Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης

Γράφτηκε από  Δ.Τ.

Το Ίδρυμά μας κάθε χρόνο, και για ένα μήνα, παρέχει τη δυνατότητα στους βιβλιόφιλους να αγοράζουν σε ειδικές τιμές από τα βιβλιοπωλεία μας τις εκδόσεις μας, καθώς και τις εκδόσεις ορισμένων άλλων αξιόλογων ιδρυμάτων και οργανισμών. Ως μήνας αυτών των παρεχόμενων ειδικών τιμών καθιερώθηκε να είναι ο Φεβρουάριος. Φέτος, η περίοδος των προσφορών ανοίγει το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου και κλείνει το Σάββατο 1 Μαρτίου 2014.

Οι βιβλιόφιλοι και όλοι οι φιλομαθείς αναγνώστες μπορούν να αποκτήσουν σε προσιτές τιμές τα βιβλία που προτιμούν από μια μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων και μεταφρασμένων μελετών, οι οποίες καλύπτουν θεματικά ολόκληρο σχεδόν το φάσμα των επιστημών του ανθρώπου (ιστορία, αρχαιολογία, φιλοσοφία• κλασική, βυζαντινή και νεότερη φιλολογία, γλωσσολογία, ιστορία των επιστημών, τέχνη κλπ).

Στα βιβλιοπωλεία μας (Βασ. Όλγας 108 & Τσιμισκή 11) θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τις:

● Μεγάλες προσφορές στις εκδόσεις του ΜΙΕΤ, του Ιστορικού Αρχείου της ΕΤΕ, του Ελληνικού Λογοτεχνικού και Ιστορικού Αρχείου (ΕΛΙΑ) του ΜΙΕΤ, που φτάνουν στο 50%.

Επιπλέον, στο βιβλιοπωλείο Τσιμισκή 11 θα βρείτε:

● Ειδικές τιμές, που φτάνουν στο 40%, στις εκδόσεις άλλων αξιόλογων ιδρυμάτων και οργανισμών που συμμετέχουν στον μήνα προσφορών του Ιδρύματός μας. Στο συνημμένο αρχείο μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα παραπάνω.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλ. 2310 295.149 (Βασ. Όλγας 108) & 2310 288 036 (Τσιμισκή 11) ή και να μας στείλετε e-mail. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

Διευκρινιστικά σας αναφέρουμε ότι σύμφωνα με το Νόμο 2557/1997 περί ενιαίας τιμής βιβλίου, εξαιρούνται των προσφορών εκδόσεις και επανεκδόσεις της τελευταίας διετίας.