Τρίτη, 12 Μαΐου 2009 21:52

Οι Depeche Mode δεν εμφανίστηκαν την τελευταία στιγμή!

Γράφτηκε από  Δ.Τ.

Και όμως είναι αλήθεια. Μόλις ενημερωθήκαμε από τον απεσταλμένο μας στη συναυλία ακριβώς αυτό ότι δηλαδή τελευταία στιγμή και μετά από πολύωρη καθυστέρηση τελικά οι Depeche Μοde δεν εμφανίστηκαν. Εξαγριωμένο το πλήθος ( περί τις 25.000) άρχισε την λίγο πολύ κλασσική πλέον ρίψη μπουκαλιών προς την σκηνή ενώ μεχρι στιγμής ο λόγος φαίνεται να ειναι η αδιαθεσία του τραγουδιστή ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ευχόμαστε απλά να μην ακυρωθεί και να μεταφερθεί σε μια άλλη ημέρα αν είναι δυνατόν και αύριo! Θα σας ενημερώσουμε σύντομα με ότι νεότερο και φυσικά με την επίσημη εξήγηση για το συμβάν απο τους διοργανωτές!

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Την Τρίτη 12.05.09, στις 21:00, η αιφνίδια αδιαθεσία του τραγουδιστή των Depeche Mode, Dave Gahan, λίγη ώρα πριν εμφανιστεί στη σκηνή, τον οδήγησε εκτάκτως σε νοσηλεία στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα την αναβολή της συναυλίας του συγκροτήματος.

Παρ' όλες τις ελπίδες για γρήγορη ανάρρωση του τραγουδιστή και διεξαγωγή της συναυλίας σήμερα 13.05.09, σύμφωνα με την ενημέρωση από το management του συγκροτήματος και του επιβλέποντα ιατρού του τραγουδιστή, η κατάσταση της υγείας του δεν του το επιτρέπει.

Σύντομα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση που θα αφορά είτε νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας των Depeche Mode, είτε την οριστική ακύρωση της.
Η διοργανώτρια εταιρεία παρακαλεί να κρατήσετε τα αποκόμματα των εισιτηρίων σας τα οποία είτε θα εξασφαλίσουν την είσοδό σας σε περίπτωση νέας ημερομηνίας, είτε για την εξαργύρωση αυτών σε περίπτωση οριστικής ακύρωσης.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.»