Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013 11:00

78η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Γράφτηκε από την 

Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα διαρκέσει η 78η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, φέτος εμπλουτίζεται με νέους και ξεχωριστούς τομείς.

Πιο συγκριμένα:

-Επιχειρηματικότητα και καινοτομία

-Τεχνολογία, Hi-Tech, i-Gaming

-ΔΟΜΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑ & ΒΙΒΛΙΟ 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ MAD NORTH STAGE FESTIVAL by TIF – HELEXPO

Ο ενδυναμωμένος και ενιαίος πλέον Εθνικός Εκθεσιακός Φορέας ΔΕΘ - HELEXPO A.E. ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του και παρά τη δύσκολη περίοδο για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, με την τεχνογνωσία και τη δυναμική του σηματοδοτεί το «θετικό ξεκίνημά» του με την διοργάνωση της 78ης ΔΕΘ.

Επίσης, συνεχίζονται τα επιτυχημένα αλλά ανανεωμένα αφιερώματα για την «Ελλάδα και την Επιχειρηματικότητα» με τη συμμετοχή επιχειρήσεων μέσω Επιμελητηρίων ή Περιφερειών, την «Ευρεσιτεχνία & Ρομποτική» την «Ενέργεια & τη Δόμηση», το «Αυτοκίνητο» τον «Αγροτικό Τομέα» τον «Αθλητισμό» το «Έπιπλο – Διακόσμηση» και τις «Διεθνείς Συμμετοχές».

Η διεθνής εμπορική ακτινοβολία και αποτελεσματικότητα της ΔΕΘ – HELEXPO ΑΕ, γίνεται το συγκριτικό πλεονέκτημα, στον ιστορικά και γεωγραφικά ενιαίο, οικονομικό χώρο των Βαλκανίων, της Παρευξείνιας Ζώνης και της Ανατολικής Μεσογείου.

Παράλληλα, η ΔΕΘ - HELEXPO ΑΕ, στο πλαίσιο της 78ης Δ.Ε.Θ. θα αναπτύξει μία σειρά από δράσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα τόσο εντός όσο και εκτός του Εκθεσιακού της Κέντρου με στόχο την προβολή της αλλά και την ενημέρωση των επισκεπτών της.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 16:00-22:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ: 10:00-22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 7/9: 3,00€
ΚΥΡΙΑΚΗ 8/9: 5,00€
ΔΕΥΤΕΡΑ 9/9-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/9: 3,00€
ΣΑΒΒΑΤΟ 14/9-ΚΥΡΙΑΚΗ 15/9: 5,00€
AMEA & ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ: 3,00€ (Ολη τη διαρκεια)

Eυτυχία Δασκαλοπούλου

Σπούδασα Αρχαιολογία-Ιστορία της Τέχνης στο Α.Π.Θ. και είμαι τριτοετής φοιτήτρια στην Α.Ε.Α.Θ. στο Πρόγραμμα Διαχείρισης Εκκλησιαστικών Κειμηλίων. Παράλληλα φοιτώ και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Αμερικανικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης (MBA-Management). Από το 2009 ασχολούμαι ενεργά με τη σύνταξη κειμένων που αφορούν την Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μία εκδήλωση για τον οίνο Φθινοπωρινό Pillbox »