Τρίτη, 02 Ιουλίου 2013 15:57

Φροντίζουμε τον εξωτερικό χώρο πρασίνου από το δικό μας Σκαγιοπούλειο

Γράφτηκε από  Δ.Τ.

Το Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7 Ιουνίου 2013, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, τα μέλη και οι φίλοι από τον πολιτιστικό φορέα (ή όπως αλλιώς χαρακτηρίζεστε) Art in Progress, το σύλλογο "πολίτες Πάτρας εν δράσει" και η εταιρία ΕΝ ΚΗΠΟΙΣ, ανέλαβαν την πρωτοβουλία να περιποιηθούμε τον προαύλιο κήπο από έναν πνεύμονα πρασίνου στο κέντρο της πόλης όπου κάποτε ήταν πανέμορφος και ζωντανός.

Όσοι λοιπόν από εσάς επιθυμείτε να φροντίσετε μαζί μας το χώρο πρασίνου του Σκαγιοπούλειου Ιδρύματος, σας περιμένουμε μα χαρά!
Θα απομακρύνουμε μαζί τα ξερά χόρτα, τα κομμένα κλαδιά και με την καθοδήγηση επαγγελματιών κηπουρών να ομορφύνουμε αυτό το χώρο που κάποτε αποτελούσε στολίδι για την πόλη της Πάτρας.

Φορέστε λοιπόν, το καπέλο σας, ένα πάνινο μακρύ παντελόνι (για να μην τραυματίσετε το δέρμα σας), φέρτε ένα ζευγάρι σκληρά γάντια για εργασίες κηπουρικής και φυσικά τη θετική σας διάθεση και το χαμόγελό σας.
Όσοι από εσάς έχετε διαθέσιμες τσουγκράνες, πιρούνες, χειροπρίονα και ψαλίδες που ξέρετε να χειρίζεστε, μας είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτα.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: Κλεομένης Κωστόπουλος, 6934269856