Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012 22:19

Fake Time Hotel Ariston

Γράφτηκε από την 

H Λέλα Ράμογλου πρωτοτυπεί. Ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Επτά όροφοι και 42 δωμάτια. Θέλεις να πάρεις μέρος; Κάνετε την κράτησή σας στο Ξενοδοχείο "Άριστον" και μια καινούρια εμπειρία έρχεται πολύ σύντομα να σας ταξιδέψει σε "Fake Time"

Κάνε Κράτηση

Λίγα λόγια:

Μετά την περσινή performance 'Τhe Hunt, A Mind Game', που πραγματοποιήθηκε στον 4ο όροφο του ξενοδοχείου Άριστον στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του παράλληλου προγράμματος της 15ης Μπιενάλε Νέων Μεσογείου - "Συμβίωση;" (2011), υπάρχει συνέχεια!

Η νέα performance 'Fake Time' παρουσιάζεται από τις 16 Νοεμβρίου για 20 παραστάσεις και αποτελεί την εξέλιξη της περσινής. Πρόκειται για μία διαδραστική performance, η οποία έχει σχεδιαστεί με επίκεντρο τον θεατή και τη δική του εμπειρία και θα εκτείνεται στους 7 ορόφους του ξενοδοχείου. Μέσα από αναπαραστάσεις της καθημερινής κοινωνικής ζωής ο θεατής (προ)καλείται να έρθει αντιμέτωπος με τον ίδιο του τον εαυτό και τις επιλογές του, με αποτέλεσμα να μετατρέπεται ο ίδιος σε πρωταγωνιστή. Στόχος μέσω των πολυποίκιλων διαδράσεων, μεταξύ θεατή και performer/ηθοποιού, είναι ο θεατής αρχικά να συνειδητοποιήσει, έπειτα να ενδοσκοπήσει και τέλος να αφυπνίσει τον εσωτερικό του κόσμο.
Η συμμετοχή των θεατών πραγματοποιείται μετά την απαραίτητη κράτηση ενός εκ των 42 δωματίων του ξενοδοχείου, ενώ performers θα κατευθύνουν την διαδρομή του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Σας περιμένουμε για ακόμη μία μοναδική εμπειρία στο Ξενοδοχείο Άριστον!

Γενικές Πληροφορίες

Συντελεστές:
Σύλληψη ιδέας, Σκηνοθεσία & Παραγωγή: Λέλα Ράμογλου
Βοηθός Παραγωγής: Κατερίνα Ζούρα
Διεύθυνση Ηθοποιών: Xάρης Μεσηνιώτης
Χορογράφος: Σοφία Μάντη
Σκηνογραφία: Λέλα Ράμογλου & Στρατής Ταβλαρίδης
Εκτέλεση Σκηνογραφίας/ Συμμετέχοντες Καλλιτέχνες και Σχεδιαστές: Μαρία Καλαθάκη, Μαρία Καραθάνου, Στεφανία Κώστογλου, Βασίλης Λαζαρίδης, Ειρήνη Λαμπίρη, Χρύσα Σερδάρη, Γιάννης Σωτηρίου, Κατερίνα Ζούρα
Σχεδιασμός Βίντεο: Μαριάνθη Γκίμτσα
Ενδυματολογία: Duygu Ozturk
Μουσικός Σχεδιασμός: Κάκια Γκουδίνα & Martin Schnabl
Φωτισμός: Γιώργος Κάκαλης & Γιώργος Παπαδόπουλος
Φωτογραφία Performance: Θανάσης Σταθόπουλος
Τεχνικός Σχεδιασμός Ήχου: Τέλης Κούρτης
Hair & Make-up Artist: Μαρία Αλεξιάδου
Ψυχολογική Έρευνα & Ανάλυση: Νατάσα Δαμάσκου
Χορηγός Ειδών Διακόσμησης: Arte, Marinos Show
Performers: Μαριάνθη Γκίμτσα, Ιωάννα Δεμερτζίδου, Στέλα Δροσινού, Ελευθερία Ζαγανίδου, Νίκος Ζώκας, Γιώργος Καραμήτρος, Γιάννης Κόκοτας, Μαρκέλλα Κυριαζή, Σοφία Μάντη, Μαριάνθη Μότα, Νικόλας Νικητάκης, Ναταλία Παλάντζα, Ασημίνα Πολυχρονίου, Μαρία Πρέκα, Λέλα Ράμογλου, Χρήστος Μήττας, Γρηγόρης Μοσχόπουλος, Σούκι Συρανίδου, Γιάννης Σωτηρίου, Στρατής Ταβλαρίδης, Ηρακλής Τζαφέτας, Δανάη Τεζαψίδου, Δέσποινα Τερζίδου, Παναγιώτης Τόλιας, Στέλλα Τοπαλίδου, Ηλίας Τσάκωνας, Αλεξία Φάλλα, Ευαγγελία Χρηστάκου, Καλλιόπη Χρηστίδου, Φαίδρα Χαραλαμπίδου, Ευγενία Ψωμιάδου

 Περισσότερες πληροφορίες: Fake Time Hotel Ariston

Eυτυχία Δασκαλοπούλου

Σπούδασα Αρχαιολογία-Ιστορία της Τέχνης στο Α.Π.Θ. και είμαι τριτοετής φοιτήτρια στην Α.Ε.Α.Θ. στο Πρόγραμμα Διαχείρισης Εκκλησιαστικών Κειμηλίων. Παράλληλα φοιτώ και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Αμερικανικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης (MBA-Management). Από το 2009 ασχολούμαι ενεργά με τη σύνταξη κειμένων που αφορούν την Τέχνη και τον Πολιτισμό.