Κυριακή, 22 Απριλίου 2012 19:57

Misery Έκθεση Φωτογραφίας στην Κωνσταντινούπολη

Γράφτηκε από την 
Η Θεσσαλονίκη από τις 20 Απριλίου έως τις 9 Μαïου θα είναι παρούσα στην Κωνσταντινούπολη.
Ο φωτογράφος, Γιώργος Βασιλειάδης παρουσιάζει την ατομική του έκθεση με τίτλο "Misery" στην Pinelo Gallery στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ιορδάνης Κουμασίδης θα πλαισώσει κάθε φωτογραφία με κείμενα του. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της έκθεσης φέρει η Ιστορικός Τέχνης-Μουσειολόγος Κική Χριστοδούλου.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Γεννήθηκε το1979 στα Κουφάλια, Θεσσαλονίκης. Σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Από το 2008 εργάζεται στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως  εκπαιδευτικός. Σπούδασε  Ιστορία τέχνης, σχέδιο και ζωγραφική στην Θεσσαλονίκη στην σχολή του Γιώργου Ψαράκη και φωτογραφία στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης. Έχει ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε Ελλάδα, Ιταλία, Αγγλία και Τουρκία. Έχει λάβει τιμητική διάκριση για το RenaissancePhotographyAward και εκτέθηκε στις MallGalleries του Λονδίνου καθώς και για το ChiancianoInternationalPhotographyAward και εκτέθηκε στο MuseodArte του Chianciano. Έργα του υπάρχουν στην GalliardyGallery του Λονδίνου και στην PinelloGallery της Κωνσταντινούπολης. Πρόσφατα συμπεριλήφθηκε στον Αμερικάνικο κατάλογο της WorldWideArtBooks για το έτος 2011. Σήμερα ζει και εργάζεται στην Ξάνθη.

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: gvasiliadis.webs.com

1Γιώργος Βασιλειάδης και Ιορδάνης Κουμασίδης

Eυτυχία Δασκαλοπούλου

Σπούδασα Αρχαιολογία-Ιστορία της Τέχνης στο Α.Π.Θ. και είμαι τριτοετής φοιτήτρια στην Α.Ε.Α.Θ. στο Πρόγραμμα Διαχείρισης Εκκλησιαστικών Κειμηλίων. Παράλληλα φοιτώ και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Αμερικανικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης (MBA-Management). Από το 2009 ασχολούμαι ενεργά με τη σύνταξη κειμένων που αφορούν την Τέχνη και τον Πολιτισμό.