Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2012 00:11

TEDx Θεσσαλονίκη 2012

Γράφτηκε από την 
To TEDx θα παρουσιαστεί στο κοινό της Θεσσαλονίκης για τρίτη συνεχή χρονιά. Το TEDx όπου x=indepent organized TED event, έχει ως κύριο στόχο την παρουσίαση ιδεών και ιστοριών μέσω των TED ομιλητών τους. Ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος είναι αφιερωμένος κυριολεκτικά σε ιδέες που αξίζουν να γίνουν γνωστές σε όλο τον κόσμο.


Στις 12 Μαίου 2012 θα παρουσιαστεί στο Ολύμπιον το τρίτο κατά σειρά TEDx με κύριο θέμα του "Το θάρρος να δημιουργείς".  Ποιο είναι το νόημα της αποφασιστηκότητας, του θάρρους και του κουράγιου;

Ομιλήτές θα παρουσιάσουν στο κοινό τον τρόπο όπου μέσω αυτών των αξιών τα κατάφεραν και εκπλήρωσαν τα όνειρα τους. Ο λόγος που επιλέχθηκε το συγκεκριμένο θέμα είναι ότι λόγω των αλλαγών που λαμαβάνουν χώρα αυτήν την περίοδο στη ζωή μας το στοιχείο αυτό που θα μπορεί να βοήθησει τον κάθε άνθρωπο να αλλάξει τρόπο που βλέπει τα πράγματα είναι το κουράγιο. Οι πρώτοι ομιλήτές έχουν ήδη ανακοινωθεί: Βικτώρια Χίσλοπ, Αναστασία Μήλιου, Tomas Sedlacek.

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή και στο πρόγραμμα εθελοντισμού. Οφείλεις να είσαι κοντά σε τέτοιες διοργανώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες:
TEDx Θεσσαλονίκη 2012

Eυτυχία Δασκαλοπούλου

Σπούδασα Αρχαιολογία-Ιστορία της Τέχνης στο Α.Π.Θ. και είμαι τριτοετής φοιτήτρια στην Α.Ε.Α.Θ. στο Πρόγραμμα Διαχείρισης Εκκλησιαστικών Κειμηλίων. Παράλληλα φοιτώ και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Αμερικανικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης (MBA-Management). Από το 2009 ασχολούμαι ενεργά με τη σύνταξη κειμένων που αφορούν την Τέχνη και τον Πολιτισμό.