Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012 20:52

Made In Thessaloni Design Week

Γράφτηκε από την 

Η Parallaxi και η ομάδα του "Θεσσαλονίκη Αλλιώς" ξεκίνησε το δεύτερο χρόνο των δράσεων της με την συνεργασία του Goethe Institute.

Από τις 2 Μαρτίου έως τις 8 Μαρτίου 2012 θα κατακλύσει την πόλη η διοργάνωση
Made In Thessaloniki-Design Week.
To κεντρικό πρόγραμμα της διοργάνωσης αυτής θα παρουσιάζει  εκθέσεις, ομιλίες, workshops, παρουσιάσεις, installations, fashion shows, guerilla projects, αστικές παρεμβάσεις. Μία ολόκληρη εβδομάδα αφιερωμένη στο design στοχεύοντας έτσι να αναδείξει την θετική ένεργεια που τα τελευταία χρόνια με όλες αυτές τις καταστάσεις καταφέραμε να την κρύψουμε καλά.

Η Parallaxi επ'αφορμής των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης επιθυμεί να παρουσιάσει στο εξωτερικό μέσω όλων αυτών των ιδιαίτερων δραστηριοτήτων της  μία εικόνα διαφορετική καθώς και τις δυνατότητες ανάπτυξης μιας δημιουργικής ταύτοτητας της Θεσσαλονίκης.

Μία εβδομάδα, πολλοί δημιουργοί και πολλοί συμμετέχοντες θα προσπαθήσουν να δουν και αναδείξουν μια Θεσσαλονίκη Αλλιώς.

Δηλώστε συμμετοχή ως το τέλος της εβδομάδας
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Το πάρτυ έναρξης της διοργάνωσης θα λάβει χώρα στο Bar Ladoze (22.15)

Περισσότερες πληροφορίες
Made In Thessaloniki program

Eυτυχία Δασκαλοπούλου

Σπούδασα Αρχαιολογία-Ιστορία της Τέχνης στο Α.Π.Θ. και είμαι τριτοετής φοιτήτρια στην Α.Ε.Α.Θ. στο Πρόγραμμα Διαχείρισης Εκκλησιαστικών Κειμηλίων. Παράλληλα φοιτώ και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Αμερικανικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης (MBA-Management). Από το 2009 ασχολούμαι ενεργά με τη σύνταξη κειμένων που αφορούν την Τέχνη και τον Πολιτισμό.