Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2011 13:16

Έκκληση για δίκαιη και ?καθαρή? χρήση του Ticketing System

Γράφτηκε από τον 

Αγαπητοί φίλοι του περιοδικού,

Το τελευταίο διάστημα διαπιστώθηκε ότι μια μικρή μερίδα μελών του περιοδικού προσπαθεί να ?κοροϊδέψει? το Ticketing System δημιουργώντας πολλαπλά account. Η πρακτική αυτή είναι απαράδεκτη αφού οι χρήστες αυτοί δεσμεύουν πιθανά παραπάνω από μια διπλές προσκλήσεις για παραστάσεις που τους ενδιαφέρουν και βέβαια ως μοναδικά φυσικά πρόσωπα χρησιμοποιούν μέρος και όχι το σύνολο των κερδισμένων προσκλήσεων. Το Art magazine αποφάσισε στο εξής:

 

  • Την διαγραφή χωρίς προειδοποίηση λογαριασμών που είναι διπλοί και τριπλοί και μόνιμη απαγόρευση της επανεγγραφής τους.
  • Αλλαγή στον αλγόριθμο και κλήρωση με επιπλέον κριτήριο την μοναδική διεύθυνση (φυσική τοποθεσία σύνδεσης).
  • Συνεργασία με τους φορείς για προσκλήσεις που δεν χρησιμοποιούν οι νικητές και αντίστοιχο penalty* (μη συμμετοχή στις επόμενες 5 κληρώσεις).
  • Spamming penalty* (3 παραστάσεις). Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αφήνει ο ίδιος χρήστης 20 σχόλια για μια παράσταση. Ως ένας θα πάρει μέρος στην κλήρωση. Το να βομβαρδίζετε με σχόλια μια παράσταση δυσκολεύει την διαχείριση και επιπλέον δημιουργεί λάθος εντύπωση για τον αριθμό των συμμετοχών στον εκάστοτε διαγωνισμό.
  • Την δημιουργία συστήματος επιβεβαίωσης και θετική αξιολόγηση χρηστών που ?ακυρώνουν? την νίκη τους λόγω αδυναμίας να παρευρεθούν.

Συνεχίζουμε να δεχόμαστε τις παρατηρήσεις σας και προσπαθούμε να κάνουμε αυτό το σύστημα όσο το δυνατόν πιο δίκαιο και κατανοητό. Προϋπόθεση παρόλα αυτά είναι να παίζετε "καθαρά" και όσοι έχετε υπομονή είναι πολύ πιθανό να πάτε στην παράσταση/εκδήλωση που σας ενδιαφέρει. Είναι γνωστό ότι το Art Magazine πραγματοποιεί πολλαπλές κληρώσεις κατά την διάρκεια της σεζόν και κληρώνει αυτόματα χρήστες που είχαν δηλώσει ενδιαφέρον.

Αυτό συμβαίνει γιατί ο στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τα μέλη μας και να δώσουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα θεάματα που τους ενδιαφέρουν. Την ίδια στιγμή σεβόμαστε τους φορείς και συνεργάτες μας και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να διαθέτουμε πραγματικά τις προσκλήσεις που έχουμε στην διάθεση μας.

Παρακαλούμε θερμά όποιοι χρήστες χρησιμοποιούν ?περίεργες? τακτικές για να κερδίζουν, να σταματήσουν άμεσα. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους χρήστες, παίξτε "καθαρά" και θα βγείτε κερδισμένοι.

*penalty: Σημαίνει ότι την επόμενη φορά που το σύστημα θα κληρώσει αυτόν τον χρήστη, ο χρήστης δεν θα ενημερωθεί. Και αυτό θα συμβεί για Χ αριθμό παραστάσεων.

Γιώργος Δρακάκης

Σπούδασα Γραφικές Τέχνες και Προγραμματισμό εφαρμογών πληροφορικής με πολυμέσα ενώ έκανα ένα πολύχρονο πέρασμα απο μουσικές σπουδές. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας με βασικό αντικείμενο την  κατασκευή πρότυπων και απαιτητικών εφαρμογών για το διαδίκτυο. Έχω διδάξει τις αρχές Ψηφιακού Ραδιοφώνου σε Ιδιωτικό ΙΕΚ και ειμαι ο σχεδιαστής/προγραμματιστής όλων των ηλεκτρονικών δραστηριοτήτων της Εταιρείας Artspot.