Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010 13:35

Χρυσηίς - Μία νέα Αίθουσα Τέχνης αποκλειστικά για νέους δημιουργούς!

Γράφτηκε από  Δ.Τύπου
Μέσα σε ένα αναπαλαιωμένο νεοκλασσικό κτίριο του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας, στο Σύνταγμα, δημιουργήθηκε μία νέα Αίθουσα Τέχνης, με στόχο να προσφέρει ό,τι πιο πρωτοποριακό εξελίσσεται στις ημέρες μας, στο χώρο των Εικαστικών Τεχνών.

Στόχος της Χρυσηίδας, είναι να αποβεί ένας έγκυρος και ποιοτικός χώρος έκθεσης έργων αποκλειστικά νέων εικαστικών καλλιτεχνών, οι οποίοι με το ταλέντο και την εργασία τους, θα συγκαταλέγονται στους διακεκριμένους δημιουργούς του αύριο.

Στη νέα αυτή αίθουσα Τέχνης (270 τμ.) θα παρουσιάζεται μέσα από συνεχείς ομαδικές εκθέσεις, ένα ευρύ φάσμα νέας δημιουργίας και μια καλλιτεχνική πολυφωνία που αν και θα διαφέρει στην θεματολογία και στην τεχνοτροπία, η ουσία και ο στόχος είναι κοινός: η αγάπη για την τέχνη και η προβολή των νέων τάσεων στο σύγχρονο εικαστικό γίγνεσθαι, μέσα από την υποστήριξη των νέων δημιουργών.

Η δημιουργός και εμπνευστής του νέου χώρου Χρυσή Τσέλιου, έχοντας την πεποίθηση ότι η Τέχνη είναι δικαίωμα ΟΛΩΝ, μας καλεί να υποστηρίξουμε την προσπάθεια αυτή, επενδύοντας σε έργα ανερχόμενων καλλιτεχνών, για να μπορέσει το κοινό να ζήσει από κοντά το αυθεντικό, που ταυτόχρονα όμως είναι και προσιτό.

Πιστεύω της είναι, ότι στην δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, η ευθύνη όλων μας να διατηρήσουμε τον Πολιτισμό και την Τέχνη σε ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας και αισθητικής είναι μεγαλύτερη και για αυτό θέλει να προσφέρει στους νέους καλλιτέχνες, ένα μόνιμο χώρο έκφρασης και προβολής, για την ανάδειξη του έργου τους μέσα από την ηθική και υλική υποστήριξή τους.

Chrysiis1

Τα εγκαίνια της νέας αίθουσας με την πρώτη ομαδική έκθεση 15 νέων δημιουργών θα γίνουν την Δευτέρα 15 Μαρτίου στις 20:00μ.μ.

Χορηγοί επικοινωνίας της νέας αυτής πολιτιστικής πρωτοβουλίας είναι η εφημερίδα "Αξία", ο ραδιοφωνικός σταθμός 9,84, το περιοδικό "Επίκαιρα" και το ηλεκτρονικό περιοδικό τέχνης Αrt.magazine.gr.

 

Πληροφορίες:

Διεύθυνση: Νίκης 28, Σύνταγμα
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 3253888
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εγκαίνια: 15 Μαρτίου 2010, ώρα 20:00μ.μ
'Ωρες λειτουργίας: Τρ-Παρ 10:00π.μ-14:0μ.μ0 & 17:30μ.μ-21:00μ.μ
Σαβ 10:00π.μ-14:00μ.μ, Κυρ 11:00π.μ-14:00μ.μ


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 3.000 Artmag Fans! Ελληνίδα κάνει θέατρο στην Τεχεράνη »