Σάββατο, 23 Απριλίου 2016 18:13

Διαγωνισμός εικαστικής δημιουργίας με θέμα τα Star Wars στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Την Τετάρτη 4 Μαϊου 2016, από τις 10:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθεί στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκρτάτους 118, Αθήνα) Διαγωνισμός σκίτσου, σχεδίου και εικαστικής δημιουργίας με θέμα τον Πόλεμο των Άστρων.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και απόφοιτους της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών ή άλλων Σχολών Γραφιστικής και Σχεδίου. Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να δημιουργήσουν τα έργα τους ζωντανά, ενώπιον της κριτικής επιτροπής, η οποία αποτελείται από την γκαλερίστα Έλλη Κανάτα, τη γραφίστρια Ρηνέττα Κοσκινίδου και τον εικαστικό-δημιουργό κόμικ Φώτη Πεχλιβανίδη. Η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τους τρεις νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν βιβλία της επιλογής τους από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Αναλυτικότερα:

  • 1ο Βραβείο: Δωρεάν βιβλία ονομαστικής αξίας 150,00€
  • 2ο Βραβείο: Δωρεάν βιβλία ονομαστικής αξίας 100,00€
  • 3ο Βραβείο: Δωρεάν βιβλία ονομαστικής αξίας 100,00€

Τα έργα των διαγωνιζόμενων που θα διακριθούν θα δημοσιευτούν στην εφημερίδα Athens Voice και θα χρησιμοποιηθούν σε προωθητικό υλικό των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για τη σειρά βιβλίων Star Wars. Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φροντίσουν οι ίδιοι για τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, στείλτε e-mail με τα στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, εκπαιδευτικό ίδρυμα) και τίτλο ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΙΤΣΟΥ, ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.