Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 21:46

Διεθνής Διαγωνισμός Φωτογραφίας με Θέμα: “Ειρήνη”- Alfred Fried Photography Award 2016 (Προθεσμία 01/06/16)

Το Διεθνές βραβείο φωτογραφίας Alfred Fried Photography Award με έδρα την πόλη της Βιέννης, σε συνεργασία με τους οργανισμούς The Photographische Gesellschaft, (PHG) και Edition Lammerhuber, την UNESCO και το Αυστριακό κοινοβούλιο, καλεί φωτογράφους επαγγελματίες και ερασιτέχνες από όλο τον κόσμο να στείλουν έργα τους με θέμα την Ειρήνη.

Σκοπό των συγκεκριμένων βραβείων είναι η ενημέρωση του κόσμου για την ανάγκη και τα οφέλη της ειρήνης στη ζωή των ανθρώπων και τη μπορεί να επιτευχθεί απ αυτήν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν πάνω από ένα έργο (μέχρι 20), μεμονωμένες ή σαν ιστορία, σε μορφή jpg, μέγεθος 2000 pixel X 3000 pixel στη μεγαλύτερη πλευρά, μέγιστο μέγεθος αρχείου 2 MB. Οι φωτογραφίες δεν πρέπει να περιέχουν σήματα, λογότυπα, ονόματα, ή ευδιάκριτα σύνορα. Σε κάθε φωτογραφία πρέπει να υπάρχει μια λεζάντα στην αγγλική γλώσσα. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο δημιουργό. Δεν υπάρχει παράβολο συμμετοχής.

Ο νικητής θα λάβει το βραβείο των 10.000 ευρώ και οι πέντε πρώτοι θα λάβουν το τιμητικό μετάλειο Alfred Fried Peace Medal. Η τελετή απονομής βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο Αυστριακό κοινοβούλιο στη Βιέννη στις 21 Σεπτεμβρίου 2016. Η νικητήρια φωτογραφία θα αναρτηθεί για ένα χρόνο στο κοινοβούλιο και έπειτα θα συμπεριληφθεί στη μόνιμη συλλογή έργων της.

Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση υποβολής στην ιστοσελίδα: http://www.friedaward.com/