Κυριακή, 23 Αυγούστου 2009 17:53

Φωτογραφικός διαγωνισμός από την Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων (Προθεσμία 11/09/2009)Η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων προκηρύσσει Φωτογραφικό Διαγωνισμό με θέματα:

α) ?Τοπίο? (έγχρωμο): Η συμμετοχή θα θεωρηθεί έγκυρη όταν απεικονίζει τοπία- εικόνες από τη φύση καθώς και αστικά τοπία οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν πρέπει να είναι έγχρωμες.

β) ?Φωτογραφία Δρόμου? (α/μ): Η συμμετοχή θα θεωρηθεί έγκυρη όταν καταγράφει με κάποιον τρόπο μια στιγμή στο δρόμο, σκηνοθετημένη ή μη στην οποία να περιλαμβάνεται το ανθρώπινο στοιχείο. Οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν πρέπει να είναι ασπρόμαυρες. (Σε περίπτωση που φωτογραφίες απεικονίζουν πρόσωπα εν αγνοία τους ή χωρίς την έγκριση τους, την ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο φωτογράφος και όχι η ΛΕΦΚΙ.)

γ) ?Extreme Sport? (έγχρωμο ή α/μ): Η συμμετοχή θα θεωρηθεί έγκυρη όταν καταγράφει επικίνδυνα σπορ στα οποία οι συμμετέχοντες δοκιμάζουν τις φυσικές και ψυχικές τους αντοχές. Οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν μπορούν να είναι έγχρωμες ή ασπρόμαυρες.

Στο φωτογραφικό διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι, κάτοικοι Κύπρου και Κρήτης.Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό είναι 10 ? για ένα θέμα, 15 ? για δύο και 20 ? για τρία θέματα. Το κόστος επιστροφής των έργων είναι 5 ?. Τελευταία ημερομηνία παραλαβής των συμμετοχών, είναι η Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009. Η παράδοση γίνεται σε οποιοδήποτε μέλος των Δ.Σ. των Φ.Ο. ΤΕΥ?ΑΤΗΚ,  και ΛΕΦΚΙ Χανίων.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και δελτία συμμετοχής επικοινωνήστε με τη ΛΕΦΚΙ Χανίων (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τηλ. 2821040330 και 6973676267) ή με το Φ.Ο. ΤΕΥ-ΑΤΗΚ.

Καταληκτική ημερομηνία για την παραλαβή των συμμετοχών είναι η Παρασκευή 11  Σεπτέμβρη 2009.
Αναλυτικές πληροφορίες για τους όρους και τα δελτία συμμετοχής θα βρείτε στον