Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 19:22

Διαγωνισμός Μουσικής Νέων Ταλέντων ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. (Προθεσμία έως 24/05/15)

Με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διοργανώνει και φέτος τον πανελλήνιο διαγωνισμό μουσικής σύνθεσης "Be your Music".

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός στο κοινό και μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι τολμούν να εκφράσουν το πάθος τους μέσω της μουσικής κάθε είδους!

Η υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής γίνεται ηλεκτρονικά έως τις 24 Μαΐου 2015, στο http://www.delta-iek.gr/Διαγωνισμοί/Be-Your-Music-2015, σε τρεις κατηγορίες:

a. Electronica

Πρωτότυπη Σύνθεση σε ακούσματα Dance, Nu Disco, Euro Dance, House, Deep House, Prog. House, Tech House κλπ. (με ελληνικό / ξένο στίχο ή χωρίς)

b. Rock – Metal

Πρωτότυπη σύνθεση σε ακούσματα Rock, Alternative, India, Hard Rock, Metal, Progressive Metal (με ελληνικό ή ξένο στίχο ή χωρίς)

c. Hip – Hop / RnB

Πρωτότυπη σύνθεση σε ακούσματα Hip – Hop / RnB / Rap (με ελληνικό ή ξένο στίχο)

Όλες οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή με βάση την ποιότητα, την πρωτοτυπία και την τεχνική αρτιότητά τους.

  • Η καλύτερη συμμετοχή ανά κατηγορία θα ανακοινωθεί σε εκδήλωση που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 28 Μαΐου, στις 8.00μμ στο χώρο του Warehouse 7.
  • O πρώτος νικητής ανά κατηγορία θα βραβευτεί με 6μηνη υποτροφία για παρακολούθηση σεμιναρίου μουσικής τεχνολογίας,
  • ενώ οι 3 επικρατέστερες συμμετοχές θα αναρτηθούν στο site http://www.delta-iek.gr προς ακρόαση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.