Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 21:20

37ο River Party: Διαγωνισμός για νεανικά συγκροτήματα και για DJs (Προθεσμία έως 26/4/15)

Το River Party δίνει χώρο και προτεραιότητα στους νέους με δύο διαγωνισμούς: τον καθιερωμένο πια για νέα συγκροτήματα και – για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού – ένα διαγωνισμό για DJs.

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ της χώρας δεν θα μπορούσε να μη στηρίζει και να αναδεικνύει τη νέα μουσική σκηνή της χώρας, δίνοντας βήμα στους νέους καλλιτέχνες, αλλά πάνω από όλα κάνει πράξη το moto του... «Το δικό σου River Party».

Διαγωνισμός νεανικών συγκροτημάτων

Δέκα μουσικά συγκροτήματα θα κερδίσουν την συμμετοχή τους (2 ανά ημέρα) στο 37o River Party καθώς και για πρώτη φορά την συμμετοχή των νικητήριων τραγουδιών στο συλλεκτικό «River Party: Youth Stage CD». Παράλληλα τα τραγούδια που θα επιλεγούν θα προωθούνται από το σύνολο των επικοινωνιακών μέσων του φεστιβάλ (Facebook, YouTube, river party radio, κ.α.) καθ" όλη την διάρκεια του χρόνου!

Αναζητήστε την φόρμα συμμετοχής στο www.riverparty.org/contest ή στο www.facebook.com/RiverPartyNestorio και στείλτε το πιο δυνατό σας τραγούδι (YouTube link) μαζί με το προφίλ του συγκροτήματός σας (80-100 λέξεις) για να λάβετε μέρος στον πιο νεανικό, μουσικό διαγωνισμό του καλοκαιριού!

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι 26 Απριλίου, η ψηφοφορία του κοινού θα ξεκινήσει στις 27 Απριλίου 2015

Διαγωνισμός DJs

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και διεκδικήστε μία από τις 10 θέσεις ανάμεσα στους DJs που θα εμφανιστούν στο «Tequila» Stage του 37ου River Party.

Ανεβάστε το δικό σας SET διάρκειας έως 60′ στην ειδική φόρμα συμμετοχής στο www.riverparty.org/contest ή στο www.facebook.com/RiverPartyNestorio μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό (80-100 λέξεις), και λάβετε μέρος στον πιο νεανικό, μουσικό διαγωνισμό του καλοκαιριού!

Οι νικητές θα κερδίσουν εκτός από τα παραπάνω και την δωρεάν είσοδο και διαμονή στις ζώνες κατασκήνωσης για όλο το 37ο River Party.