Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 14:59

Δημιουργικός Διαγωνισμός Σχεδίου Κοσμήματος (Προθεσμία έως 08/05/15)

Η ΚΚ Jewelry Lab προκηρύσσει τον ανοιχτό διαγωνισμό σχεδίου κοσμήματος με τίτλο «Λαϊκή Τέχνη | Σύγχρονη Ματιά» και καλεί Έλληνες σχεδιαστές να αποδώσουν τη λαϊκή τέχνη με σύγχρονη αισθητική και αντίληψη σε μία σειρά κοσμημάτων, προσφέροντας τους παράλληλα την ευκαιρία να δουν τις δημιουργίες τους να μετατρέπονται από σχέδια σε αντικείμενα αλλά και χρηματικό έπαθλο ως επιβράβευση του ταλέντου τους.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να παραδώσουν τρία σχέδια εκ των οποίων, το ένα θα πρέπει να είναι μενταγιόν με δημιουργικό κούμπωμα και τα άλλα δύο μία επιλογή μεταξύ δαχτυλιδιού (1), βραχιολιού (1) και σκουλαρικιών (1 ζευγάρι).

Στόχος του διαγωνισμού σχεδίου κοσμήματος είναι να αναδειχθεί η ανεξάντλητη έμπνευση που προσφέρει η ελληνική λαϊκή τέχνη και παράδοση, μετουσιωμένη σε μία σύγχρονη απόδοση κοσμημάτων, εκκινώντας ένα διάλογο ανάμεσα στο χθες και το σήμερα και αναδεικνύοντας το πως η λαϊκή τέχνη παραμένει πάντα σύγχρονη.

Διαδικασία διαγωνισμού:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν σχεδιαστές και σπουδαστές σχολών σχεδιασμού, που ασχολούνται ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά με το σχέδιο, υποβάλλοντας τα σχέδιά τους στην τετραμελή επιτροπή, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που μπορούν να βρουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση kkjewelrylab.com/contest. Η προθεσμία υποβολής των σχεδίων ορίζεται η 08/05/2015.
Ο νικητής, που θα εκλεγεί από την κριτική επιτροπή, θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο αξίας 1.000€ ενώ επίσης τα σχέδιά του θα κατασκευαστούν και θα εκτίθενται στο showroom της εταιρείας φέροντας την υπογραφή του.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους όρους του διαγωνισμού καθώς και συνήθεις ερωτήσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kkjewelrylab.com/contest.