Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2009 17:26

Διαγωνισμός Φωτογραφίας και Ζωγραφικής για τη Λίμνη Κερκίνη (Προθεσμία 30/7/2009)Το περιοδικό NOVA BEST Travel & Nature και η εταιρία Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις ΕΡΩΔΙΟΣ Α.Ε. διοργανώνουν Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Φωτογραφίας και Ζωγραφικής, με θέμα τη Λίμνη Κερκίνη και τον υγροβιότοπό της.
ΣΤΟΧΟΣ: Στόχος του συγκεκριμένου διαγωνισμού, είναι να αναδειχθεί και να προ-βληθεί η μοναδικότητα του οικοσυστήματος του υγροβιότοπου της Λίμνης Κερκίνης, να ε-νημερωθεί η κοινή γνώμη για την πολυδιάστατη σημαντικότητα του περιβαλλοντικού αυτού θησαυρού της Ελλάδος και να ευαισθητοποιηθούν οι πάντες για ανάληψη δράσεων και ενεργότερο δημιουργικό ενδιαφέρον.
ΑΙΓΙΔΑ ? ΧΟΡΗΓΟΙ ? ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: Υπουργείο Πολιτισμού, Νομαρχιακή Αυ-τοδιοίκηση Σερρών, Δήμος Ηράκλειας Σερρών και Νομαρχιακή Επιχείρηση Πολιτισμού Σερρών.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν, άτομα κάθε ηλικίας και κάθε δραστηριότητας, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας στο περιοδικό NOVA BEST Travel & Nature την ακόλουθη δήλωση συμμετοχής:
α) Ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
β) Ταχυδρομικά (συστημένη επιστολή): ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΠΟΛΥΜΕΣΑ Α.Ε. (Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Φωτογραφίας & Ζωγραφικής ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ), περιοδικό NOVA BEST Travel & Nature, οδός Βασιλέως Γεωργίου αριθμός 6 Τ.Κ. 54 640, Θεσσαλονίκη (τηλ. 2310/855875 & 2310/855876).
γ) Στο fax: 2310/855876.

Η συμμετοχή, προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού, από κάθε συμμετέχοντα.