Τρίτη, 23 Ιουνίου 2009 16:23

Διαγωνισμός ψηφιακής φωτογραφίας με θέμα τη μουσική (Προθεσμία 19/6/2009)
1. Ο σύλλογος φωτομετρία και η εφημερίδα lift σε συνεργασία με τον δήμο Ιωαννιτών, διοργανώνουν τον πρώτο διαγωνισμό Ψηφιακής Φωτογραφίας με θέμα την Μουσική.
2. Όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδας ηλικίας μεταξύ 16 και πάνω μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό. Από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό αποκλείονται οι εμπλεκόμενοι στην διοργάνωση και στην κριτική επιτροπή.
3. Ο διαγωνισμός ξεκινά τη Σάββατο 23 Μαίου 2009 και λήγει την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009.
4. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη χρονική  διάρκεια του διαγωνισμού, για σπουδαίο λόγο ή για λόγους ανωτέρας βίας, αφού πρώτα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με μέσο πρόσφορο κατά την εύλογη κρίση του.
5. Οι Συμμετέχοντες μπορούν να ανεβάσουν μέχρι Μία (1) ψηφιακή φωτογραφία (ανάλυσης 300 DPI) από τα εξής site: www.ioanninaevents.gr , www.liftpress.gr , www.ioanninaportal.gr
6. Οι Συμμετέχοντες φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων τους στην φόρμα στο internet.
7. Μία τριμελής επιτροπή θα αποφασίσει τέλη Ιουνίου ποιοι θα είναι οι 3 Επιτυχόντες.
8. Οι φωτογραφίες μπορεί να απεικονίζουν οτιδήποτε παραπέμπει στην Μουσική.
9. Τα βραβεία που θα απονεμηθούν στους Επιτυχόντες θα είναι:
1ο ενα 2ημερο ταξίδι στο Βερολίνο)
2ο ένα 2ημερο για 2 άτομα στα Ανω πεδινά Ζαγορίου ( Ξενώνας Πρίμουλα)
3ο μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.
10. Τα δώρα δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Δύναται όμως να μετεβιβασθεί δωρεάν σε άλλο πρόσωπο που θα υποδείξει ο Επιτυχόντας. Ο Επιτυχόντας θα παραλάβει το δώρο του από τους διοργανωτές κατόπιν συνεννόησης μέσω του αριθμού τηλεφώνου που υπέβαλε. Ο Διοργανωτής δεν θα φέρει ευθύνη για άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης του νικητή που οφείλονται σε κακή λειτουργία του τηλεφώνου του, απουσίας του ή και λόγω μη προσέλευσης του για παραλαβή του δώρου. Ο Διοργανωτής δεν θα φέρει επίσης ευθύνη για τη μη παραλαβή του δώρου, που θα πρέπει να παραληφθεί μέχρι 15 Ιουλίου 2009. Ο Διοργανωτής διατηρεί απεριόριστα το δικαίωμα να διαθέσει ή να μη διαθέσει κατά την κρίση του το δώρο σε περίπτωση μη ανάληψής του από τον Επιτυχόντα. Μετά την εκπνοή της παραπάνω προθεσμίας παραλαβής του δώρου, κάθε υποχρέωση του Διοργανωτή παύει να υφίσταται.
11. Οι Επιτυχόντες θα ειδοποιηθούν μέχρι τέλη Ιουνίου 2009 μέσω του αριθμού τηλεφώνου που υπέβαλε. Ο Επιτυχόντας συναινεί στην ανακοίνωση του ονόματος του μέσω των ιστοσελίδας καθώς και στην κατά την κρίση του δημοσίευση αυτού.
12. Ο Επιτυχόντας συναινεί στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό του διαγωνισμού, ή στη χρήση του ονόματός του και φωτογραφίας ή βιντεοσκόπησής του για λόγους διαφημιστικής προβολής από το Διοργανωτή, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης.
13. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων στο σύνολό τους.
14. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται την παροχή της ρητής και ανεπιφύλακτης συναίνεσης των συμμετεχόντων προς το Διοργανωτή, προκειμένου να καταχωρήσουν τα προσωπικά τους δεδομένα σε αρχείο που θα τηρεί κατά την έννοια του Ν. 2472/1997, όπως ισχύει, του Ν. 3471/2006 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι Συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα να ζητήσουν αντίγραφο των πληροφοριών που διατηρεί ο Διοργανωτής γι? αυτόν/ήν, για το οποίο ο Διοργανωτής δύναται να χρεώσει αμοιβή και έχουν δικαίωμα εναντίωσης, τροποποίησης και διαγραφής των προσωπικών τους δεδομένων κατά τις ειδικότερες διατάξεις της σχετικής νομοθεσίας, απευθυνόμενοι γι' αυτό στο e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Τα δεδομένα που θα ληφθούν ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για στατιστικούς σκοπούς καθώς και για την παράδοση των δώρων των Νικητών. Σημειώνεται ότι τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα διαγραφούν μετά από χρονικό διάστημα ενός έτους.
Όροι και Υποβολή Συμμετοχής στον δικτυακό τόπο: http://www.3-dot.gr/photo/