Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2009 20:11

3ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Παραμυθιού (Προθεσμία 30/7/2009)Σας δίνουμε την ευκαιρία να μας ταξιδέψετε στο πιο ωραίο  παραμύθι του κόσμου. Αναζητήστε μέσα από την παράδοση και τους θρύλους σοφά παραμύθια που μεγάλωσαν γενιές ολόκληρες,  μα παραμένουν ακόμη   διαχρονικά. Αναζητήστε μέσα από την αγκαλιά του παππού και της γιαγιάς τα δικά τους παραμύθια, ακόμη και προσωπικές ιστορίες που είναι σαν παραμύθια.
Κάντε το δικό σας ολοκαίνουριο παραμύθι  και ανακαλύψτε μέσα από την ευκαιρία του διαγωνισμού τον μεγάλο παραμυθά  που κρύβετε μέσα σας.

Το παραμύθι πρέπει να  είναι  πολύ  καθαρά  γραμμένο σε δύο γλώσσες,
α) στη γλώσσα σας
β) μεταφρασμένο στα  ΑΓΓΛΙΚΑ,
Στις ομαδικές συνεργασίες  (μόνο 5 παιδιά ) να γράψετε το όνομα του αρχηγού και τα ονόματα των συνεργατών με τις ιδιότητές του καθενός.
Τα στοιχεία όλα να είναι κολλημένα  πίσω στο παραμύθι.

Βραβεία
Θα απονεμηθούν 10 βραβεία
Το καλύτερο Παραμύθι του Κόσμου, γραμμένο με το καλύτερο μήνυμα και  εικονογραφημένο, θα πάρει Βραβείο σπέσιαλ με το χρηματικό ποσό  των 1.000 ?
Θα απονεμηθούν  στο
1ο  βραβείο, χρυσή πένα,
2ο  βραβείο ασημένια  πένα.
Θα απονεμηθούν πλακέτες  στα βραβεία,
Το παραμύθι με το καλύτερο  μήνυμα
Το δικό μου παραμύθι
Το καλύτερο Παραμύθι με περιγραφή εικόνων
Το καλύτερο Πρωτοποριακό  Παραμύθι
Το καλύτερο Μοντέρνο Παραμύθι
Το καλύτερο Παραμύθι της γιαγιάς ή του  παππού .
Το Καλύτερο Παραμύθι της Πατρίδας μου

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν ταχυδρομικώς  τον Δεκέμβρη  του 2009 και  στην ιστοσελίδα μας   www.artlita.gr
Η Ακαδημία  Παιδικής Τέχνης κάνει προσπάθειες καλής συνεργασίας και επικοινωνίας ανάμεσα στους φίλους και φορείς των χωρών που δηλώνουν συμμετοχή. Για να μας βοηθήσετε, σας παρακαλούμε αν έχετε την ευγενή  καλοσύνη,  να τηρείτε τους όρους συμμετοχής  και να γράφετε καθαρά όλα τα στοιχεία που σας ζητάμε,  με κεφαλαία   γράμματα στα Αγγλικά &  με  τη γραμματοσειρά  Τimes New Roman. Να υπάρχουν κολλημένα όλα τα στοιχεία πίσω στο παραμύθι καθώς και αναλυτική λίστα των ονομάτων των παιδιών που συμμετέχουν στο διαγωνισμό.
Η σωστή και πλήρης διεύθυνση με τη σφραγίδα του φορέα (σχολείο,  εργαστήρι, πολιτιστικός σύλλογος κτλ)  βοηθά στο να λαμβάνετε σωστά τα βραβεία σας.

Μετά τις 30 Ιουλίου 2009 δεν δεχόμαστε συμμετοχές.
Τα έργα  δεν επιστρέφονται. Ανήκουν στην Ακαδημία Παιδικής Τέχνης και μπορεί να τα παρουσιάσει,  να τα  εκτυπώσει και  να τα εκδώσει.

Παρακαλούμε να στείλετε τις συμμετοχές σας στην παρακάτω διεύθυνση
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
28ης Οκτωβρίου 250, Τ.Κ  67100-ΞΑΝΘΗ
Πρόεδρο κ. Μαυρογένη Λίτα      
Τηλ. και Fax.25410 67044


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας