Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2009 17:14

Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής από την Εταιρεία Νόσου Alzheimer (Προθεσμία 26/6/2009)1ος Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής με θέμα: "Πράγματα που κάνω με τον παππού και τη γιαγιά"

Η Εταιρεία Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών Αθηνών διοργανώνει τον 1ο Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής και καλεί τα παιδιά ηλικίας 6 έως 11 χρονών να συνεισφέρουν με τις ζωγραφιές τους σε μία εκδήλωση αγάπης και προσφοράς. Οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν έργα με θέμα "Πράγματα που κάνω με τον παππού και τη γιαγιά". Τα έργα θα εκτεθούν σε Έκθεση Ζωγραφικής που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Νόσου Αλτσχάιμερ (21 Σεπτεμβρίου) και θα διατεθούν σε ενιαία συμβολική τιμή. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την υλοποίηση Ενημερωτικού Προγράμματος με τίτλο «Μαθαίνω για τη Νόσο Αλτσχάιμερ» που θα απευθύνεται στους μαθητές δημοτικών σχολείων της Αττικής και θα πραγματοποιηθεί από την Εταιρεία μας.

Τα παιδιά μπορούν να ζωγραφίσουν με όποιο υλικό επιθυμούν (μαρκαδόρους, κηρομπογιές, ξυλομπογιές, νερομπογιές) σε χαρτί διαστάσεων Α4 (21 x 29,7) και να στείλουν τη ζωγραφιά τους στη Γραμματεία της Εταιρείας μας μέσω ταχυδρομείου ως και τις 26 Ιουνίου 2009. Όλες οι ζωγραφιές θα παραμείνουν στην ιδιοκτησία της Εταιρείας Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών Αθηνών. Επιλεγμένα έργα θα χρησιμοποιηθούν σε αφίσες και έντυπο ενημερωτικό υλικό της Εταιρείας. *

Στο πίσω μέρος της κάθε ζωγραφιάς θα πρέπει να αναγράφονται:
- ο τίτλος του έργου
- ένα σύντομο σχόλιο ή μία σκέψη του μικρού καλλιτέχνη
- τα προσωπικά του στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ηλικία, ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο)

Όλα τα παιδιά θα τιμηθούν για τη συμμετοχή τους με Αναμνηστικά Διπλώματα, τα οποία θα σταλούν ταχυδρομικά. Τα 10 καλύτερα έργα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Εταιρείας Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών Αθηνών (www.alzheimerathens.gr). Επιπλέον, οι δημιουργοί τους θα λάβουν ως δώρο το βιβλίο "Γιατί η γιαγιά μου δεν θυμάται το όνομά μου;" της Εταιρείας Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών Αθηνών (Εκδόσεις Παπαδόπουλος - υπό έκδοση). Ο νικητής του διαγωνισμού θα παραλάβει, εκτός των αναμνηστικών δώρων, το ζωγραφικό του έργο τυπωμένο σε διαστάσεις αφίσας.

Περιμένουμε τις ζωγραφιές σας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!
Εταιρεία Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών Αθηνών
M. Μουσούρου 89, 11636 Αθήνα,
Τηλ: 210 70 13 271 ? Fax: 210 6012239
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.alzheimerathens.gr

* Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα εκτύπωσης και έκδοσής τους σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, χωρίς να τίθεται θέμα κλοπής πνευματικών δικαιωμάτων.