Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013 08:55

Χωρίς Αφετηρία, Χωρίς Σταθμό, Χωρίς Τέλος (Προθεσμία έως 01/09/13)

Το METApolis διοργανώνει νέο online διαγωνισμό φωτογραφίας με τρεις θεματικές ενότητες με τίτλο "Χωρίς Αφετηρία, Χωρίς Σταθμό, Χωρίς Τέλος".

Οι τρεις θεματικές ενότητες είναι:
A. Postcard from...( Χρώμα ή Ασπρόμαυρο )*
B. Το ακάλυπτο σώμα...( Ασπρόμαυρο )**
Γ. Τα βλέμματα των ανθρώπων ...( Χρώμα ή Ασπρόμαυρο ) ***

Οι Φωτογραφίες θα αναρτώνται στη Σελίδα του Facebook ( Χωρίς Αφετηρία, Χωρίς Σταθμό, Χωρίς Τέλος ).

Ακολουθήστε τα βήματα για την ανάρτηση
1. Ανοίγουμε την σελίδα του Facebook
2. Ανοίγουμε το Φάκελο PHOTOS
3. Ανοίγουμε το Φάκελο Album
4. Επιλέγουμε μία από τις Θεματικές ενότητες του Διαγωνισμού και τοποθετούμε την Φωτογραφία μας
5. Κάτω από την Φωτογραφία γράφουμε το όνομα μας, κάνουμε Tag και όποιο άλλο στοιχείο θέλουμε για την Φωτογραφία μας

Στείλτε τις φωτογραφίες σας από 1 Απριλίου 2013 έως 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ο διαγωνισμός του Metapolis εκτός από την βράβευση και τις πρώτες θέσεις, έχουν χαρακτήρα εκπαιδευτικό, με την έννοια ότι δίνουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα (για άλλους απλά την αφορμή) για μια οργανωμένη παρουσίαση πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα.

Για εμάς στο Metapolis είναι σημαντικό να δούμε έργο, ανθρώπους που μπορούν να βρουν μέσω της διαδικασία του ανοιχτού διαγωνισμού την παρουσίαση μίας φωτογραφίας, τη διάθεση να πειραματιστής και να ανακαλύψεις το κόσμο της Φωτογραφίας.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως φίλους της Φωτογραφίας. Επιτροπή θα επιλέξει τις καλύτερες φωτογραφίες οι οποίες θα παρουσιαστούν αρχικά διαδικτυακά και ακολούθως σε οργανωμένη ειδική εκδήλωση. Τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Σχολείο του MONDE στην Ουγκάντα.

Οι 20 καλύτερες φωτογραφίες θα εκτεθούν για μία εβδομάδα το Σεπτέμβριο του 2013 στον εκθεσιακό χώρο του METAPolis και θα τιμηθούν οι δημιουργοί τους.

Οι 6 Πρώτοι Νικητές θα Βραβευθούν την ημέρα των Εγκαινίων.

*Postcard from...( Χρώμα ή Ασπρόμαυρο )

Όταν ο φωτογράφος μαγευτεί από ένα όμορφο τοπίο, πρέπει να έχει αυτοκυριαρχία και φωτογραφικό στόχο, την φωτογραφική απόδοση της δεδομένης ομορφιάς. Αυτή άλλωστε είναι και η λειτουργία του καρτ-ποστάλ, έχουν σαν περιεχόμενο την ομορφιά των φυσικών τοπίων και συγχρόνως έχουν στόχο να μας κάνουν να θαυμάζουμε τις άριστες τεχνικά και αισθητικά φωτογραφίες...

**Το ακάλυπτο σώμα...( Ασπρόμαυρο )

Το γυμνό σώμα, που τόσο συχνά το βλέπουμε συνδεδεμένο με πλαστικές αναζητήσεις και επιφανειακές προεκτάσεις θα πρέπει να λειτουργεί εν προκειμένω με διττό τρόπο. Να παραμένει ερωτικό και γήινο...

***Τα βλέμματα των ανθρώπων ...( Χρώμα ή Ασπρόμαυρο )

Η επιθυμία μας για να φωτογραφίσουμε πορτραίτα γεννιέται όταν ψάξουμε μέσα στα βλέμματα των ανθρώπων για ένα κόσμο καθαρά πλασματικό. Πόσες φορές είναι αφορμή για να διηγηθούμε μια ιστορία....

Όροι και προϋποθέσεις

Συμμετέχοντα πρόσωπα: Όλοι οι φίλοι της Φωτογραφίας σε μια ανοικτή πρόσκληση METAPolis.
Οι υποβαλλόμενες φωτογραφίες μπορεί να είναι έγχρωμες, είτε ασπρόμαυρες.
Δεν γίνονται αποδεκτές φωτογραφίες που φέρουν watermark ή άλλα διακριτικά.
Όποια φωτογραφία είναι εκτός θέματος θα αποκλείεται.
Η υποβαλλόμενη φωτογραφία πρέπει να αποτελεί προσωπική και αυθεντική δημιουργία.
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο web site του METApolis ( www.metapolis.gr )
Οποιαδήποτε χρήση προσωπικής πληροφορίας των συμμετεχόντων θα είναι αποκλειστικά σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία προσωπικών δεδομένων και την πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Ο δημιουργός βεβαιώνει ότι έχει εξασφαλίσει τη συναίνεση των εικονιζόμενων προσώπων. Το METAPolis ουδεμία ευθύνη φέρουν για ενδεχόμενες παραβιάσεις δικαιωμάτων της προσωπικότητας και των προσωπικών δεδομένων των φωτογραφημένων προσώπων. Για ανωτέρω ενδεχόμενες παραβιάσεις θα ευθύνεται αποκλειστικά ο δημιουργός.
Οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια, το METAPolis μπορεί να αποφασίσει, κατά την απόλυτη κρίση τους, να διακόψει αυτόν ή παρατείνει τη διάρκειά του ή να ακυρώσει τον OnLine Διαγωνισμό για οποιονδήποτε λόγο. Σε περίπτωση ακύρωσης ή διακοπής του OnLine Διαγωνισμό, ακυρώνονται, χωρίς άλλη διατύπωση, τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις όλων των εμπλεκομένων στην έκθεση πλευρών, τα οποία προβλέπονται στους παρόντες όρους
Οι συμμετέχοντες διατηρούν την ιδιοκτησία των φωτογραφιών τους, δηλαδή έχουν τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών τους.

Βασικές Πληροφορίες
Πότε:
1 Απρίλιος, 2013 - 00:01 - 1 Σεπτέμβριος, 2013 - 23:59
Διοργάνωση:
METApolis
Επικοινωνία:
E: [email protected]
Υπερσύνδεσμος:
www.metapolis.gr
Κόστος:
Δωρεάν συμμετοχή