Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2012 11:37

Λογοτεχνικός διαγωνισμός "Κυκλογραφήματα" (Προθεσμία 31/3/2012)

 
Τα " Κυκλογραφήματα" διοργανώνουν λογοτεχνικό διαγωνισμό με θέμα : «Μέσα σε έναν κύκλο».
Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να είναι άνω των 18 ετών. Τα διηγήματα θα πρέπει να είναι αδημοσίευτα, στην ελληνική γλώσσα. Ο κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει με ένα μόνο έργο του. Τα διηγήματα θα πρέπει να είναι από 500 έως 1500 λέξεις. Η αποστολή των διηγημάτων γίνεται στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με επισύναψη του κειμένου σε μορφή word. doc από 10/2/2012 έως 31/3/2012. Για κάθε συμμετοχή θα υπάρχει επιβεβαιωτική απάντηση με email. Μαζί με την αποστολή του διηγήματος θα πρέπει να αποσταλούν και τα στοιχεία :ΟΝΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΟΣ, ΤΙΤΛΟΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΕΞΕΩΝ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΛΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΗΛΙΚΙΑ, EMAIL.
Με την συμμετοχή τους οι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν με mail και τις συμμετοχές άλλων διαγωνιζομένων, τις οποίες και θα πρέπει να κατατάξουν σε σειρά προτίμησης τους. Ανάλογα με τον όγκο συμμετοχών είναι δυνατόν να χωριστούν οι συμμετέχοντες σε υποομάδες των 20 ατόμων. Θα τους αποσταλεί λίστα με τις συμμετοχές ( ανώτατο όριο 20 συμμετοχές ) χωρίς το όνoμα του διαγωνιζόμενου, στην οποία θα πρέπει να βάλουν βαθμολογία. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιστρέψουν την λίστα βαθμολόγησης τους μέσα σε 30 ημέρες, διαφορετικά θα ακυρώνεται η συμμετοχή τους.
Θα επιλεγούν τα 5 καλύτερα διηγήματα από την βαθμολόγηση των συμμετεχόντων τα οποία θα αποσταλούν για αξιολόγηση στον συγγραφέα Νίκο Παναγιωτόπουλο ο οποίος θα κρίνει και την τελική κατάταξη τους.

Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον σχετικό δικτυακό τόπο: http://www.kyklografimata.com/competition.html