Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011 11:52

Διαγωνισμός φωτογραφίας στον «Μύλο των Ξωτικών» (Προθεσμία 25/12/2011)


Κάθε γωνιά του Μύλου έχει το δικό της χρώμα, έχει τη δική της ιστορία. Στο διαγωνισμό φωτογραφίας μπορούν να συμμετέχουν ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι αποθανατίζοντας τις πραγματικές στιγμές, χωρίς λέξεις αλλά με πολλές εικόνες.

Η αποστολή των έργων θα γίνει διαδικτυακά στην ηλ. διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Η καταληκτική ημερομηνία αποστολής είναι η 25η Δεκεμβρίου 2011.

Οι νικητές θα προκύψουν μετά από ελεύθερη διαδικτυακή ψηφοφορία με την βοήθεια της ψηφιακής πλατφόρμας του Δήμου Τρικκαίων e-dialogos που θα πραγματοποιηθεί από 26 έως 29 Δεκεμβρίου 2011.

Όροι Διαγωνισμού :

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι.
Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών
Τελευταία ημερομηνία για την αποστολή των έργων ορίζεται τη 25η Δεκεμβρίου 2011. Η ημερομηνία αποδεικνύεται με την αποστολή μέσω της ιστοσελίδας μας. Η αποστολή θα γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει μαζί με τις φωτογραφίες του να αποστέλλει και τα στοιχεία του : ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο σταθερό – κινητό.
Οι φωτογραφίες θα πρέπει να σταλούν σε ψηφιακή μορφή σε αρχεία png ή JPEG με σχετικά υψηλή ανάλυση.
Αποκλείονται οι φωτογραφίες που έχουν υποστεί ηλεκτρονική επεξεργασία
Οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν για την προβολή των Τρικάλων και του «Μύλου των Ξωτικών», σε οποιοδήποτε μέσο και με οποιοδήποτε τρόπο στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό χωρίς να θεμελιώνεται δικαίωμα άλλης αμοιβής του συμμετέχοντος.
Τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από την διαδικτυακή ψηφοφορία θα είναι αμετάκλητα και δεν θα επιδέχονται καμία ένσταση, αντίρρηση ή άλλη διεκδίκηση.
Τα μεγάλα βραβεία που θα κερδίσουν οι 3 πρώτοι θα ανακοινωθούν στην τελετή έναρξης του «Μύλου των Ξωτικών».
Αναμνηστικό συμμετοχής θα απονεμηθεί σε όλους όσους θα αποστείλουν φωτογραφίες.
Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να ανακαλέσει τον διαγωνισμό, να παρατείνει ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες του.
Η συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω αναγραφόμενων όρων.

Περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες στον