Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011 16:16

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Αφίσας Πατρινού Καρναβαλιού (Προθεσμία 16/12/2011)

 

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων Καρναβάλι Πάτρας οργανώνει «Πανελλήνιο Διαγωνισμό Αφίσας Πατρινού Καρναβαλιού» που θα διαρκέσει έως τις 16 Δεκεμβρίου 2011, και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους από όλη την Ελλάδα να εκφραστούν «καρναβαλικά».

Η δημιουργική έκφραση ξεχειλίζει στο Πατρινό Καρναβάλι.
Ελευθερία, έμπνευση, πρωτοτυπία, ευρηματικότητα, ζωντάνια, κέφι, χιούμορ, σάτιρα είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν την μεγαλύτερη γιορτή της Πάτρας, την μεγαλύτερη γιορτή της Ελλάδας. Η ιστορία αποδεικνύει πως οι δύσκολοι καιροί, είναι οι καιροί δημιουργίας & έκφρασης. Ας δημιουργήσουμε λοιπόν... για να σχολιάσουμε, να δώσουμε χρώμα στα γκρίζα, γέλιο στα τραγικά...

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της αφίσας που θα αποτελέσει την Κεντρική Αφίσα Προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού εντός και εκτός των ορίων της πόλης καθώς και η διοργάνωση Ομαδικής Έκθεσης Καρναβαλικής Αφίσας με όλες τις συμμετοχές στην διάρκεια της καρναβαλικής περιόδου.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά πρόσωπα, επαγγελματίες, καλλιτέχνες, ερασιτέχνες, φοιτητές και όσοι άλλοι το επιθυμούν μεμονωμένα καθώς και ομάδες ή εταιρείες.

Στους νικήτές θα απονεμηθούν 3 βραβεία, ειδικά βραβεία και έπαινοι. Ιδιαίτερα ο 1ος νικητής θα κερδίσει ταξίδι σε «καρναβαλική πόλη» της Ευρώπης.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

* με αίτημα να αποσταλούν οι όροι συμμετοχής στο προσωρινό email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
* στη δ/νση www.facebook.com/karnavalipatras
* στο site www.carnivalpatras.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Φορέας Διοργάνωσης: Κοινοφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων Καρναβάλι Πάτρας

Καρναβαλικό Γραφείο Τηλ. 2610-390927, 2610-390902