Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011 20:39

Διαγωνισμός συγγραφής για εκπαιδευτικούς από τις Εκδόσεις Πατάκη (Προθεσμία 8/1/2012)
Ο Δαμιανός, ο ήρωας του Μάνου Κοντολέων που έγινε διάσημος γράφοντας το βιβλίο Ο αδελφός της Ασπασίας και Ο αδελφός της Ασπασίας 2 – Μεγάλο Βραβείο, μεγάλοι μπελάδες, μας δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τις συμβουλές του και να γίνουμε κι εμείς φτασμένοι συγγραφείς.

Αν θέλετε λοιπόν να είστε κι εσείς ένας από αυτούς που θα ακολουθήσουν μια επιτυχημένη συγγραφική καριέρα σαν κι αυτή του Δαμιανού, ελάτε και με θέμα «Ο πιο κεφάτος, έξυπνος, αστείος, σκανταλιάρης, χαριτωμένος... -Ουφ! Τέλος πάντων!- ... ο πιο ασυνήθιστος μαθητής που μου έτυχε να έχω» περιγράψτε με 1.000 περίπου λέξεις τον μαθητή που κάποτε είχατε και που ποτέ δε θα ξεχάσετε. Στείλτε το κείμενό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012.

Ο ίδιος ο Δαμιανός (με τη βοήθεια του Μάνου Κοντολέων) θα διαβάσουν όλα τα κείμενα που θα στείλετε και θα διαλέξουν τα καλύτερα για να τα βραβεύσουν.

Λεπτομέρειες για το πότε και πού θα γίνει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα ανακοινωθούν με τη νέα χρονιά.