Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011 01:48

Διαγωνισμός "Φωτογραφίζοντας την εργασία" από τον ΟΑΕΔ (Προθεσμία 19/10/2011)

   


Έκθεση Φωτογραφίας διοργανώνει ο ΟΑΕΔ στο πλαίσιο του 2ου διήμερου Forum Εργασίας στις 22-23 Οκτωβρίου 2011 στη Θεσσαλονίκη με θέμα «Φωτογραφίζοντας την εργασία», με την ευγενική συμμετοχή του Μουσείου Μπενάκη.

Οι θιασώτες της φωτογραφικής τέχνης, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν, αποστέλλοντας στη Διοίκηση του Οργανισμού από 22/09/2011 έως 19/10/2011φάκελο συμμετοχής που θα περιλαμβάνει:

Υπεύθυνη δήλωση, όπου θα αναφέρεται ότι:
- τα πνευματικά δικαιώματα του έργου παραχωρούνται στον Οργανισμό,
- οι συμμετέχοντες διαγωνιζόμενοι δηλώνουν, αναγνωρίζουν και εγγυώνται ότι οι φωτογραφίες που υποβάλλουν είναι πρωτότυπα έργα των ιδίων, ότι δεν θίγουν τα δικαιώματα δημιουργού, τα εμπορικά σήματα, τα ηθικά δικαιώματα, τα δικαιώματα περί τρίτου ατόμου ή οντότητας και
- ότι κανένας τρίτος δεν έχει δικαίωμα, τίτλο, αξίωση ή συμφέρον επί της φωτογραφίας.Μια δική τους φωτογραφία, σχετική με το παραπάνω θέμα, σε έγχρωμη ή ασπρόμαυρη μορφή, διαστάσεων 30x40 cm, εκτυπωμένη σε K-mount. Στο πλαίσιο θα αναγράφεται το όνομα του καλλιτέχνη, ο τίτλος του έργου καθώς και η ένδειξη 2ο Forum Εργασίας ΟΑΕΔ Οκτώβριος 2011.
Η φωτογραφία δεν πρέπει να περιέχει άσεμνο, προκλητικό, προσβλητικό, σεξουαλικό ή καθ' οιονδήποτε άλλον τρόπο απαράδεκτο ή ακατάλληλο περιεχόμενο.

Η φωτογραφία πρέπει να είναι στο σύνολό της ενιαίο έργο προερχόμενο από πρωτότυπο υλικό που έχει φωτογραφίσει ο ίδιος ο συμμετέχων.

Οι φάκελοι συμμετοχής δεν επιστρέφονται.

Στο πλαίσιο της ευγενικής προσφοράς από την πλευρά των συμμετεχόντων, τα έργα τους θα προσφερθούν για να κοσμήσουν κτηριακές εγκαταστάσεις του Οργανισμού.

Η έκθεση θα ολοκληρωθεί με βράβευση τριών (3) από τις φωτογραφίες που θα εκτίθενται.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στον .