Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011 01:19

Διαγωνισμός φωτογραφίας για τα επαγγέλματα που χάνονται (Προθεσμία: 31/12/2011)
Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα «Εικόνες από επαγγέλματα και δραστηριότητες που χάνονται στο πέρασμα του χρόνου» διοργανώνουν η Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης και η μηνιαία εφημερίδα «Πυξίδα της Πόλης» (www.pyxida.gr) με την υποστήριξη της Λέσχης Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων.

Δικαίωμα στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι ανεξάρτητα από εθνικότητα, τόπο διαμονής, χώρα, κλπ.

Οι φωτογραφίες θα κριθούν από πενταμελή επιτροπή η οποία θα αποτελείται από τους:

Θεοδωρόπουλο Δημήτρη, διευθυντή φωτογραφίας, επίκουρο καθηγητή, ΑΠΘ-τμήμα κινηματογράφου

Κόη Σάββα (φωτογράφο μέλος του ΔΣ της ΛΕΦΚΙ)

Πλατή Νίκο, συγγραφέα

Σγουράκη Γιώργο (πολιτικό Επιστήμονα, παραγωγό – σκηνοθέτη, πρόεδρο Ελλήνων παραγωγών κινηματογράφου - τηλεόρασης)

Σιάκα Θ. Σπύρο ( δρ. στην Εξ αποστάσεως Εκπαίδευση, σκηνοθέτη animation, εκπαιδευτικό)

Θα δοθούν τρία βραβεία και τρεις έπαινοι.

Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή θα εκτυπωθούν και θα παρουσιαστούν σε έκθεση που θα γίνει στα Χανιά, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας αμέσως μετά την λήξη του διαγωνισμού.

Παράλληλα θα αποτελέσουν υλικό για έκδοση πολυτελούς φωτογραφικού λευκώματος το οποίο θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό (ανεξαρτήτως βραβείων ή αναρτήσεων).

Τελευταία μέρα αποστολής υλικού για συμμετοχή στον διαγωνισμό ορίζεται το Σάββατο 31η Δεκεμβρίου (σφραγίδα ταχυδρομείου). Πέραν αυτής καμιά συμμετοχή δεν θα γίνεται δεκτή.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2012.

Αναλυτικά πληροφορίες για τον διαγωνισμό και την εξέλιξη του μπορεί να βρει κανείς στο blog του διαγωνισμού (http://epaggelmata-poy-xanontai.blogspot. com/), στην ιστοσελίδα της ΠΕΚ (www.pe-kritis.gr) και στην ιστοσελίδα της Λέσχης Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων (http:// www.lefkichania.gr/). Πληροφορίες : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.