Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2011 09:18

Διαγωνισμός μετάφρασης από τις Εκδόσεις Θρυαλλίς (Προθεσμία 31/10/2011)Οι Εκδόσεις Θρυαλλίς (www.ekdoseisthryallis.com) προσκαλούν Έλληνες μεταφραστές να μεταφράσουν δύο κείμενα που θα στείλουμε στο email τους. Το ένα είναι στα Ελληνικά και το άλλο στα Αγγλικά.

Οι 10 καλύτερες μεταφράσεις θα συμπεριληφθούν σε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο, μαζί με τα βιογραφικά και τις φωτογραφίες των μεταφραστών. Σημειωτέον ότι θα χρειαστεί μια μικρή ανάλυση της κάθε μετάφρασης (έως 500 λέξεις), όπου θα εξηγούνται οι τεχνικές και μέθοδοι (techniques, methods, tropes κλπ) του καθενός. Δείξτε τις δυνατότητές σας, εξασκηθείτε και ελάτε να σας γνωρίσουμε από κοντά.  Προβάλετε το έργο σας και διεκδικήστε μια πιθανή συνεργασία με τον Οίκο μας.

Δηλώστε συμμετοχή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και εμείς θα σας στείλουμε στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση τα κείμενα προς μετάφραση.

Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα 03/09/2011 και λήγει στις 31/10/2011.