Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011 20:09

3ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας από τη Φ.Λ. Βόλου (Προθεσμία 19/9/2011)Η Φωτογραφική Λέσχη Βόλου προκηρύσσει τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό  Φωτογραφίας «Δημήτρης Λέτσιος», με θέμα :  «Η ζωή είναι ωραία».

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που ο έρωτας, η μητρότητα, η φίλια, η δημιουργικότητα, η τέχνη, το χιούμορ, ένα όμορφο τοπίο, ένα άγγιγμα, ένα ταξίδι, μια γιορτή, κάνουν το χαμόγελο να ανθίζει στα χείλη και την καρδιά να πλημμυρίζει από αισιοδοξία. Στιγμές που σκεφτόμαστε κι αισθανόμαστε ότι «η ζωή είναι ωραία». Τέτοιες στιγμές θέλουμε να δούμε αποτυπωμένες φωτογραφικά για να διαλέξουμε τις καλύτερες.

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλλει έως τέσσερα (4) έργα συνολικά έγχρωμα ή ασπρόμαυρα σε έντυπη μορφή, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 19/9/2011, σύμφωνα με τους όρους του Διαγωνισμού. Θα απονεμηθούν τρία βραβεία, τρεις έπαινοι και αριθμός αναρτήσεων, ο οποίος θα αποφασιστεί από την Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού.
1o βραβείο: Φιλοξενία έξι διανυκτερεύσεων με πρωινό για δύο άτομα
στο Ξενοδοχείο Park Hotel.
2o βραβείο: Φιλοξενία τεσσάρων διανυκτερεύσεων με πρωινό για δύο άτομα
στο Ξενοδοχείο Park Hotel.
3o βραβείο: Φιλοξενία δύο διανυκτερεύσεων με πρωινό για δύο άτομα
στο Ξενοδοχείο Park Hotel.
Τα βραβεία είναι ευγενική χορηγία της Διεύθυνσης του Park Hotel (4*), το οποίο βρίσκεται στο παραλιακό πάρκο του Βόλου (www.amhotels.gr).
Οι έπαινοι θα συνοδεύονται από αναμνηστικά δώρα και οι αναρτήσεις από
αναμνηστικά διπλώματα.
Οι διακριθείσες φωτογραφίες θα εκτεθούν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων
«Νοέμβριος Φωτογραφίας 2011». Την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης,
θα πραγματοποιηθεί και η απονομή των βραβείων του Διαγωνισμού.

Για πληροφορίες : Γιάννης Τζίμας   6977200023 Η προκήρυξη και η φόρμα συμμετοχής του Διαγωνισμού είναι διαθέσιμες στον .