Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011 20:05

Διεθνής Λογοτεχνικός Διαγωνισμός για τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας (Προθεσμία 20/8/2011)Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό, με θέμα «Η Ναυμαχία της Σαλαμίνας», προκηρύσσει o Δήμος Σαλαμίνας, σε συνεργασία με το Διεθνή Πολιτιστικό Οργανισμό της περιοχής «Το Καφενείο των Ιδεών».

Ο διαγωνισμός γίνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος τον προσεχή Σεπτέμβριο, τιμώντας την 2491η επέτειο της ηρωικής ναυμαχίας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν λογοτέχνες από όλο τον κόσμο. Τελευταία προθεσμία αποστολής έργων ορίζεται η 20η Αυγούστου. Οι συμμετοχές μπορούν να αποστέλλουν τα έργα τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή ταχυδρομικώς στην διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου 2 - Τ.Κ. 18900 Σαλαμίνα, με την ένδειξη: «Για Λογοτεχνικό Διαγωνισμό».

Οι μετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τρία βραβεία. Οι νικητές, θα προσκληθούν στην Σαλαμίνα, με έξοδα διακίνησης και διαμονής από τον Δήμο, προκειμένου να παραλάβουν τα βραβεία τους.

Προκριματικά θα επιλεγούν πενήντα έργα, ενώ η τελική κρίση θα γίνει ενώπιον ακροατηρίου. Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να παρευρίσκονται στην τελική κρίση και απονομή των βραβείων, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011, στις 10.00΄ το πρωί στο Δημοτικό Μέγαρο Σαλαμίνας και στο πλαίσιο των «Σαλαμινείων 2011».