Τρίτη, 10 Μαΐου 2011 00:05

Διαγωνισμός ταξιδιωτικής φωτογραφίας από το περιοδικό Travelogue (Προθεσμία 15/6/2011)Το περιοδικό Travelogue διοργανώνει διαγωνισμό ταξιδιωτικής φωτογραφίας με θέμα: «Άνθρωποι» και πρώτο βραβείο ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Βερολίνο. Η προσδοκία μας είναι να δούμε μέσα από τα δικά σας μάτια, ενδιαφέρουσες εικόνες από τη ζωή και τα συναισθήματα των ανθρώπων που συναντήσατε στα ταξίδια σας.
Από τις 5 Μαϊου μέχρι τις 15 Ιουνίου, μπορείτε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας στη σελίδα τoυ Event: ?Διαγωνισμός Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας? της fan page του Travelogue στο Facebook. Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό είναι να είστε fan της σελίδας του Travelogue και να τηρήσετε τους όρους του διαγωνισμού, που αναφέρονται στη συνέχεια.
Η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες προτιμήσεις (like) θα βραβευτεί με ένα ταξίδι 4 ημερών, για δύο άτομα στο Βερολίνο, το οποίο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή. Η δεύτερη και η τρίτη σε προτιμήσεις φωτογραφία (like) θα βραβευτούν αντίστοιχα, με διαμονή 3 ημερών για δύο άτομα, σε όμορφους ξενώνες στην Ελλάδα. Και οι τρεις πρώτες φωτογραφίες θα δημοσιευτούν στο τεύχος Ιουλίου του Travelogue.
Επιπλέον, ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις (like) που θα συγκεντρώσουν, θα επιλεγούν με καλλιτεχνικά κριτήρια 12 φωτογραφίες, από Eπιτροπή που απαρτίζουν οι διακεκριμένοι φωτογράφοι Ηλίας Χατζάκης, Παύλος Παυλίδης και Δέσποινα Παραμάνη. Η καλύτερη από αυτές θα βραβευτεί με διαμονή 3 ημερών για 2 άτομα στην Ελλάδα. Οι 12 φωτογραφίες που θα αναδειχθούν, στο καλλιτεχνικό μέρος του διαγωνισμού, θα δημοσιευτούν επίσης, στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού είναι διαθέσιμες στην .