Σάββατο, 02 Απριλίου 2011 20:12

3ος διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας "Ειρήνη είναι" με θέμα Ανθρώπινη Πολυμορφία (Προθεσμία 20/7/2011Η ΜΚΟ «Κόσμος Χωρίς Πολέμους και Βία» διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά τον διαγωνισμό φωτογραφίας «Ειρήνη Είναι» από τις 20 Μαρτίου μέχρι τις 20 Ιουλίου 2011. Ο διαγωνισμός για πρώτη φορά γίνεται διεθνής. Το θέμα του φετινού διαγωνισμού, είναι η «Ανθρώπινη Πολυμορφία».

Υπάρχουν 4 κατηγορίες συμμετοχών:
1.Ασπρόμαυρες
2.Έγχρωμες
3.Επεξεργασμένες
4.Μαθητικές
Επιτρέπονται τα πορτραίτα ατομικά ή ομαδικά.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλλουν μέχρι 3 φωτογραφίες σε κάθε μία από τις 3 πρώτες κατηγορίες (συνολικά μέχρι 9). Οι μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, μπορούν να υποβάλλουν μόνο στην κατηγορία που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για αυτούς.

Θα επιλεγούν 10 καλύτερες φωτογραφίες ανα κατηγορία οι οποίες θα διακριθούν με έπαινο από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNESCO ενώ παράλληλα θα αποτελέσουν την ομώνυμη έκθεση φωτογραφίας σς πόλείς της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην 21η Σεπτεμβρίου 2011, παγκόσμια ημέρα της Ειρήνης.

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO. Αναλυτικές πληροφορίες για τον διαγωνισμό είναι διαθέσιμες στον .