Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2009 02:05

Δαγωνισμός κόμικς «MANGA SHAKESPEARE» από το British Council (Προθεσμία 9/2/2009)

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του στη 2η Έκθεση Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου (Helexpo, 23?26 Ιανουαρίου 2009), το British Council διοργανώνει, σε συνεργασία με το ένθετο περιοδικό «ΕΝΝΕΑ» της Ελευθεροτυπίας και το βρετανικό εκδοτικό οίκο SelfMadeHero, έναν πρωτότυπο διαγωνισμό κόμικς όπου καλείστε να εμπνευστείτε από ένα έργο του Σαίξπηρ και να διηγηθείτε τη δική σας σύγχρονη εκδοχή της ιστορίας σε μορφή «Μanga».

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι στην Ελλάδα ανεξαρτήτως εθνικότητας, ηλικίας 12 έως 25 ετών.

Παράταση προθεσμίας συμμετοχής έως τις 9 Φεβρουαρίου 2009.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ;
Την κριτική επιτροπή αποτελούν οι Emma Hayley (Εκδότρια SelfMadeHero), Άγγελος Μαστοράκης (Υπεύθυνος έκδοσης περιοδικού «ΕΝΝΕΑ» της Ελευθεροτυπίας) και Γιώργος Μπότσος (Κομίστας-Διευθυντής του κλάδου Σκίτσο-Κόμικς-Καρτούν στον ΑΚΤΟ).

ΒΡΑΒΕΙΑ
Ο νικητής κερδίζει ένα διήμερο ταξίδι για 2 άτομα στην έκθεση London MCM Expo στο Λονδίνο στις 23-24 Μαΐου 2009. Το βραβευθέν έργο και τα επόμενα πέντε (5) διακριθέντα έργα θα δημοσιευθούν σε αφιερωμένο σ? αυτά τεύχος του περιοδικού «ΕΝΝΕΑ».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Όλγα Γρατσανίτη στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 210 369 2336.

Η αναλυτικοί Όροι και η Αίτηση Συμμετοχής βρίσκονται στον δικτυακό τόπο του British Council