Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 15:42

Διαγωνισμός Σεναρίου "microγραφή 2011" (Προθεσμία 31/5/2011)


Ο μεγαλύτερος και καλύτερος διαγωνισμός σεναρίου για ταινίες μικρού μήκους μέχρι τρία λεπτά (3?) «microγραφή 2011» είναι εδώ και σας περιμένει!

Η t-shOrt, έχοντας τεράστια εμπειρία και πολύ καλή γνώση της αναγκαιότητας για ουσιαστικότερη διακίνηση της μικρής ταινίας στην κινηματογραφική αγορά, μένει πιστή στην υπόσχεση που έδωσε στην τελετή απονομής των βραβείων της «microγραφής 2010», και διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά τον διαγωνισμό σεναρίων για ταινίες μικρού μήκους «microγραφή 2011».

Συνδιοργανώτρια του διαγωνισμού, για φέτος, είναι η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, που στηρίζει μία σειρά δράσεων που αφορούν στη Νεολαία και στις πολιτιστικές της αναζητήσεις και επιχειρεί ένα ποιοτικό άλμα, συνειδητοποιώντας ότι, στην εποχή μας, δεν αρκεί ένας διαφορετικός λόγος, αλλά χρειάζεται συστηματική προσπάθεια, προγραμματική επάρκεια και -κυρίως- δράση.

Δύο μεγάλες δυνάμεις με έναν κοινό στόχο:
Την ανάδειξη των νέων σεναριογράφων, που τολμούν να τα βάζουν με τον χρόνο και δημιουργούν δυνατές ιδέες και μικροσενάρια, που θα κάνουν την διαφορά στα κινηματογραφικά δρώμενα.

Είσαι από 18 μέχρι 35 χρονών;
Έχεις φαντασία;
Γράφεις σενάρια;
Έχεις ιδέες;

Λάβε μέρος τώρα!

Η «microγραφή» 2011 ξεκίνησε!!!

Ημερομηνία λήξης: 31 Μαϊου 2011

Εκτός διαγωνισμού:
Είσαι μικρότερος από 18 και
μεγαλύτερος από 35 χρονών;

Η t-shOrt θα δεχθεί τα σενάριά σας και θα ξεχωρίσει τα 12 καλύτερα, τα οποία και θα εντάξει, σε ειδικό Bonus Text κεφάλαιο, στην έκδοση "12 μικρά σενάρια" τόμος Ε΄, ενώ η τράπεζα σεναρίων θα φιλοξενεί όλα τα σενάρια των, εκτός διαγωνισμού, σεναριογράφων. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον .