Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011 07:01

Λογοτεχνικό Μπιστρό της Στέλλας (Προθεσμία μέχρι 15/5/2011)

Το Λογοτεχνικό Μπιστρό ανακοινώνει διαγωνισμό διηγήματος με θέμα Οικογενειακοί Δεσμοί. Τα διηγήματα πρέπει να είναι αδημοσίευτα και να έχουν για θέμα τους την οικογένεια από όποια πλευρά ή οπτική γωνία κι αν γίνεται αυτό. Είστε ελεύθεροι να πραγματευτείτε το θέμα όπως θέλετε, θετικά, αρνητικά, στη μέση, φτάνει να υπάρχει μια εικόνα της οικογένειας μέσα σε όλα.

με την ένδειξη στο θέμα του email: Για το Διαγωνισμό.

Μπορείτε να συμμετάσχετε μόνο μία φορά.

Μην ξεχάσετε να αναφέρετε το όνομα και το επώνυμό σας. Ανώνυμες συμμετοχές δε θα γίνονται δεκτές για ευνόητους λόγους.

Οι συμμετοχές πρέπει να είναι μεταξύ 500 και 2000 λέξεων (παρακαλούμε να αναφέρετε τον αριθμό λέξεων στην πρώτη σελίδα καθώς και το όνομά σας).

Τα αρχεία πρέπει να είναι .doc ή .rtf. Μη μας στείλετε αρχεία .docx, .otd και .pdf.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο τεύχος του Ιούνη.

Η επιλογή του short-list θα γίνει από τη συντακτική ομάδα του Λογοτεχνικού Μπιστρό. Η επιλογή των τριών πρώτων θέσεων θα γίνει από το συγγραφέα Δημήτρη Σωτάκη. Για να μάθετε περισσότερα για το Δημήτρη, επισκεφτείτε τη σελίδα του στο Μπιστρό.

Πρώτη θέση, δημοσίευση στο τεύχος του Ιούνη και βραβείο το Kindle Wireless Reading Device, συσκευή ηλεκτρονικής ανάγνωσης από το Amazon.

Δεύτερη θέση, δημοσίευση στο τεύχος του Ιούνη και ένα λογοτεχνικό βιβλίο επιλογής του νικητή.

Τρίτη θέση, δημοσίευση στο τεύχος του Ιούνη.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλους. Αν μας αρέσουν περισσότερα από τρία διηγήματα, θα τα δημοσιεύσουμε κι αυτά, είτε στο τεύχος του Ιούνη, είτε σε επόμενα τεύχη, με τυχαία σειρά.