Κυριακή, 06 Μαρτίου 2011 11:13

Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα "Καρναβάλι Ηρακλείου" (Προθεσμία 31/3/2011)Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Κρήτης σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου προκηρύσσει Διαγωνισμό Ψηφιακής Φωτογραφίας με θέμα «Καστρινό Καρναβάλι 2011».
Ημερομηνία υποβολής:
Από   26 Φεβρουαρίου (λήξη καρναβαλιού)  μέχρι 31 Μαρτίου 2011 1.   Στο διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε ερασιτέχνης ή επαγγελματίας φωτογράφος κάτοικος Ελλάδος.
2.   Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλει μέχρι τέσσερις (4) φωτογραφίες.
3.   Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι σε ψηφιακό αρχείο jpeg, 72 dpi, με την μέγιστη διάσταση να είναι μέχρι 2000 pixels και την μικρότερη 650 pixels.
4.   Το όνομα κάθε αρχείου πρέπει να αποτελείται από τα τρία πρώτα γράμματα του επιθέτου του φωτογράφου καθώς και τα τρία πρώτα γράμματα του ονόματος του και τον αύξων αριθμό της φωτογραφίας σε λατινικούς χαρακτήρες. Π.χ. συμμετοχή του Νικηφοράκη Πολυχρόνη θα είναι: NikPol1,?,NikPol4.
5.   Η κριτική επιτροπή θα είναι τριμελής. Η απόφαση της Κριτικής Επιτροπής είναι οριστική και αμετάκλητη. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την ιστοσελίδα του Καστρινού Καρναβαλιού (), της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Κρήτης () και τον τοπικό τύπο. ΒΡΑΒΕΙΑ
Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Κρήτης αθλοθετεί 6 βραβεία: Χρυσό, Αργυρό, Χάλκινο Μετάλλιο και 1ο ,2ο ,3ο έπαινο.
ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Οι συμμετοχές υποβάλλονται απο τις 26/2 - 31/3/2011, μόνο μέσω της  ιστοσελίδας         

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ
Οι πρώτες 60 καλύτερες φωτογραφίες θα τυπωθούν από το Δήμο Ηρακλείου και θα παρουσιαστούν κορνιζομένες σε εκθεσιακό χώρο του Δήμου Ηρακλείου.