Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 06 Μαρτίου 2011 11:04

Διαγωνισμός Αφηγήματος / Παραμυθιού για νέους (Προθεσμία 24/3/2011)«Φεστιβάλ Διαπολιτισμικού Διαλόγου?Πολιτιστική Συνάντηση Δύσης-Ανατολής»,

1ο Φεστιβάλ Αραβικού Κόσμου - Κέρκυρα 1-6 Απριλίου 2011

Διεθνής Διαγωνισμός για Νέους Ανθρώπους Ομάδα Ι: Ηλικίες 12-18 (μαθητές)

Ομάδα ΙΙ: Ηλικίες 19-34

Καλούνται όσοι νέοι άνθρωποι επιθυμούν να συμμετάσχουν στον Διεθνή Διαγωνισμό Αφηγήματος / Παραμυθιού να υποβάλουν το κείμενο τους (μέχρι 2.500 λέξεις στην Ελληνική γλώσσα) πάνω στο θέμα του Φεστιβάλ «Πολιτιστική Συνάντηση Δύσης-Ανατολής».

Τα αφηγήματα / παραμύθια στοχεύουν στην καλλιεργεια κλίματος αμοιβαίας γνωριμία και κατανόησης μεταξύ του αραβικού κόσμου και της των κατοίκων της νότιας Ευρώπης ? στην περιπτωσή μας της Κέρκυρας/Ιονίων Νήσων, που πέραν απο την ενθάρρυνση για την αποφυγή συγκρούσεων, οδηγεί στον πολιτιστικό εμπλουτισμό του ατόμου και τη βελτίωση του πολιτισμού όλων των κοινωνιών.

Η τοπική επιτροπή θα επιλέξει τα 3 καλύτερα κείμενα με βάση την αυθεντικότητα και δημιουργικότητά τους και ο πρώτος νικητής θα βραθευθεί κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ στην Κέρκυρα μαζί με τους νικητές των διαγωνισμών σε Ιταλία και Ισπανία.

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να ακολουθήσουν αυστηρά τις παρακάτω οδηγίες και να υποβάλουν το Παραμύθι τους με email (μόνο) στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών: Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011, ώρα 17.00 Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον .